Logo no.sciencebiweekly.com

10 ganger hunden din sa "Jeg elsker deg" og du savnet det helt.

10 ganger hunden din sa "Jeg elsker deg" og du savnet det helt.
10 ganger hunden din sa "Jeg elsker deg" og du savnet det helt.

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: 10 ganger hunden din sa "Jeg elsker deg" og du savnet det helt.

Video: 10 ganger hunden din sa
Video: Bishop Wolfe and Kylie Invite you to the Blessing of the Animals 2024, April
Anonim

En gjennomsnittlig hund kjenner til 165 menneskelige ord, men de har fortsatt et eget språk. Din hund forteller deg at de elsker deg hver dag, men det er ikke ved å gi deg en klem eller et kyss. Her er noen måter som unger uttrykker kjærlighet, når du ikke har noen ide om hva som foregikk:

Image
Image

De slipper en ratty gammel leke eller en død fugl til føttene. Som en tante får du den samme litt overdimensjonerte snømann-genseren hver jul, hunden din elsker å gi deg en gave - selv om de ikke vet nøyaktig din smak. – De gir deg den gamle stjernedownen. Hvis du spiller, snuggler eller snakker med hunden din, og de holder øyekontakt, kan denne oppførselen "kramme deg med øynene sine." Legg til dette på listen over ting som er langt mindre skumle når en hund gjør det. (se også: din rumpe, snuse det) – De avslutter middag og burp i ansiktet ditt. Ok, det er ikke selve burpene - det er en ting som snuggler opp rett etter middagen. Fordi hundens sikreste, lykkeligste sted å sove av en matkoma er der, i dine armer.

For å se flere av de ti tegnene, kan du sjekke ut denne videoen. Og for flere detaljer, kan du lese den opprinnelige historien her.

Anbefalt: