Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan få hunden til å bli en servicehund

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få hunden til å bli en servicehund
Hvordan få hunden til å bli en servicehund

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan få hunden til å bli en servicehund

Video: Hvordan få hunden til å bli en servicehund
Video: АСМР 😱 ОСМОТР ТВОЕГО ПИТОМЦА 🔎 Ужасный Ветеринар | ASMR Worst Reviewed Veterinarian [+Sub] 2024, Kan
Anonim

Begrepet "servicehund" gjelder enhver hund som hjelper noen med funksjonshemming. Mens blinde førerhunder er blant de vanligste typene servicehunder, inkluderer andre typer hunder som hjelper de hørselshemmede, gir balanse for de funksjonshemmede, trekk rullestolene eller hente gjenstander for de som ikke kan hente gjenstandene selv. Populære raser inkluderer labradorer og golden retrievers og tyske hyrder. Mange tjenestehund er også reddet fordi en servicehunds hovedkrav - i tillegg til trening - er god konformasjon, god karakter og god helse. Størrelsen er også en faktor, avhengig av arbeidet. Chihuahuas blir stadig mer fremtredende i sykdoms- og beslagsservicetilfeller, mens bullyraser og mastiffer er populære i tyngre servicearbeid, ifølge Service Dog Central.

Image
Image

Trinn 1

Meld hunden din i en grunnleggende lydighetstreningsklasse. Servicehundene skal oppfylle en rekke minimumskrav som beskrevet av Assistance Dogs International, INC. Grunnleggende lydighet inkluderer å legge ned, sitte, bo, gå med en funksjonshemmede og komme når de blir ringt. Hunden må overholde kommandoene 90 prosent av tiden i både hjem og offentlig miljø.

Steg 2

Meld hunden din i en avansert lydighetsklasse eller en klasse med spesialiserte servicetrener. Fordi det er så mange forskjellige funksjonshemninger, vil ikke alle servicehunder trenge samme trening. Hunden skal kunne håndtere tre oppgaver som lindrer funksjonshemmede. For eksempel bør en servicevogn for noen i rullestol kunne hente gjenstander fra gulvet, slå lysene av eller på, gi en kontorist kontoristens lommebok eller åpne eller lukke en dør, ifølge Service Dog Central.

Trinn 3

Ha hunden din regelmessig undersøkt av en veterinær. Din hund har alle juridiske krav til en vanlig hund, for eksempel vaksinasjoner og registrering. En tjenestehund må også være i utmerket helse på grunn av at hunden regelmessig er involvert med offentligheten og fordi oppgavene som er involvert, kan beskattes.

Anbefalt: