Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan bli kvitt hundemaskene raskt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bli kvitt hundemaskene raskt
Hvordan bli kvitt hundemaskene raskt

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan bli kvitt hundemaskene raskt

Video: Hvordan bli kvitt hundemaskene raskt
Video: Собачий рынок Одесса. КОТЫ/ СОБАКИ. Пошли на БАРАХОЛКУ а купили ПОПУГАЯ. 2024, April
Anonim

Ormer i hunder er et problem som alle hundeeiere må passe på og i noen tilfeller ansikt. Hunden din kan samle ormer på en rekke måter, men det vanligste er gjennom inntak av lopper, en annen vanlig sykdom for hjørnetenner. Hvis du mistenker at hunden din har ormer eller du vet det, lærer du hvordan du behandler disse parasittene raskt og forhindrer at de vender tilbake.

kreditt: Thinkstock Images / Comstock / Getty Images
kreditt: Thinkstock Images / Comstock / Getty Images

Trinn 1

Ta hunden din til veterinæren umiddelbart for å begynne behandlingen hvis du tror at hunden din har ormer. I de fleste tilfeller må du ta inn en avføringeksempel for diagnose, så samle dette inn før du går, vanligvis i en papirpose eller plastbeholder.

Steg 2

Administrer medisiner tilsvarende når veterinæren din har bestemt hvilken type orm hunden din lider av. Deworming medisiner er vanligvis en oral eller suppositorium medisinering som skal tas over en periode på noen dager.

Trinn 3

Følg medisinering instruksjonene strengt, og ikke hopp over noen dager. For å bli kvitt ormer raskt og effektivt, må du holde deg oppdatert daglig, for å forsikre deg om at du dreper alle parasittene.

Trinn 4

Behandle hunden din for loppene også. Snakk med veterinæren om den tryggeste og mest effektive loppebehandlingen som kan gjøres mens du behandler hunden din for ormer. Lopper er en vanlig årsak til ormer hos hunder.

Trinn 5

Rengjør alle tepper, møbler, hundematskåler, søppelkasser, hvis du har noe, og noe område i hjemmet ditt hvor hunden bruker mye tid. Ormegg kan fortsatt være til stede i huset, og hvis hunden kommer i kontakt med dem, vil ormer ikke gå bort.

Anbefalt: