Logo no.sciencebiweekly.com

Engelsk vs American Cocker Spaniel Temperament

Engelsk vs American Cocker Spaniel Temperament
Engelsk vs American Cocker Spaniel Temperament

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Engelsk vs American Cocker Spaniel Temperament

Video: Engelsk vs American Cocker Spaniel Temperament
Video: Fetal Growth Week by Week | Fetus Development Stages Week by Week | Embryo Development Week by Week 2024, April
Anonim

Cocker spaniel er ikke bare en rase; Det er to: den amerikanske cocker spaniel og den engelske cocker spaniel. De ser ikke like ut til hverandre, og de har noen grunnleggende forskjeller i disposisjon.

Image
Image

Jaktkjøring

En av de mest fremtredende forskjellene mellom amerikanske og engelske cocker spanjernes temperament innebærer kjøringen til å jakte. Engelsk cocker spaniels viser mer intens jaktadferd enn sine amerikanske kolleger. De har en omfattende historie i å gå etter spillet, tross alt. Engelsk cocker spaniels liker å være ute og går på treks for fugler. Selv om amerikanske cocker-spaniels har jakt i fortiden, har de ikke holdt fast på atferdene som en rase så tett som deres engelske slektninger.

Stabilt temperament

Selv om begge raser antas å generelt vise hyggelige, familiefokuserte og elskverdige temperamenter, antas engelske cocker-spanier å ha mer stabile og forutsigbare temperamenter. Hvis du vil ha en pooch som ikke har merkbare stemningsendringer, kan de engelske søttene være mer egnet til dine behov.

Fysisk form

Hunder av alle raser krever daglig mosjon, og disse to trenger nok. Engelsk cocker-spaniels har ofte en tendens til å være enda mer energiske og peppy i naturen enn deres amerikanske slektninger, og kan derfor ha økt fysisk trening. Amerikanske cocker-spaniels trives ofte med utvidede daglige utendørs utflukter, som deres engelske kompisar. Engelske cocker spaniels oppfatter imidlertid også mye kraftig utendørs løpende aktiviteter - innenfor sikre og inngjerdede bakgårder.

Størrelsesforskjell

De to cocker spaniel raser har faktisk noen generelle temperamentforskjeller, og de er heller ikke like store. Engelsk cocker spaniels er litt tøffere. Eldre kvinnelige engelske cocker-spaniels veier vanligvis mellom 26 og 32 pounds, mens de mannlige prøvene vanligvis er 28 til 34 pounds. Hunnene er vanligvis 15 til 16 tommer på skulderen, mens hannene vanligvis er 16 til 17 tommer. På den annen side veier mannlige og kvinnelige amerikanske cocker spaniels vanligvis et sted i området 24 og 28 pounds. Hunnene er typisk mellom 13,5 og 14,5 tommer høye, mens hannene vanligvis er mellom 14,5 og 15,5 tommer høye.

Av Naomi Millburn

Anbefalt: