Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan tjene penger å heve Bobwhite Quail

Innholdsfortegnelse:

Hvordan tjene penger å heve Bobwhite Quail
Hvordan tjene penger å heve Bobwhite Quail

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan tjene penger å heve Bobwhite Quail

Video: Hvordan tjene penger å heve Bobwhite Quail
Video: Hvordan lage fiskegrateng | Hjemmelagd vs. frossen 2024, April
Anonim

Bobwhite vaktel blir en lønnsom virksomhet. Denne fuglen har svært lite fettinnhold og er et populært kjøtt for mange mennesker. På grunn av fuglens voksende popularitet som et alternativ til andre kjøtt, er det lønnsomhet ved å heve bobwhite vaktel. Det er utgifter som må betales før fortjeneste kan sees, men den endelige fortjenesten vil oppveie kostnadene til slutt.

Image
Image

Trinn 1

Kjøp daggamle kyllinger. Selv om mange vaktelbønder som hever bobwhite vaktel, vil avle fuglene, er det en vanskelig prosess og inkubasjon kan enkelt mislykkes. Det er lettere å kjøpe de daggamle kyllingene og la inkuberingsprosessen på andre.

Steg 2

Få broderen klar på forhånd. Brooder bør testes for å sikre at den er i en passende varm temperatur og at den forblir ved den temperaturen. Broder skal tillate kyllingene å komme seg ut av direkte varme, men skal også lukkes slik at kyllingene ikke kan gå seg vill og ikke får et utkast. Et utkast kan drepe bobwhite vaktelkyllinger, så sørg for at det ikke er noen mulige utkast nær broderen ved å plassere den bort fra vinduer og dører. Temperaturen skal starte ved 100 grader og gå ned ukentlig i trinn på 5 grader til femte uke når den når 80 grader.

Trinn 3

Sørg for at broderen rengjøres regelmessig. Det bør settes søppel på bunnen av broderen som absorberer væske og endres regelmessig for å unngå vått søppel.

Trinn 4

Sørg for at det er nok mat og vann til kyllingene i broderen, og at maten er plassert i nærheten av varmekilden for å unngå å chile kyllingene når de spiser. Kyllingene spiser spillfuglstarter, som finnes i fuglebutikker rundt om i landet.

Trinn 5

Debreak vaktelen. De kan vende seg til kannibalisme når de er alene og overfylt. Debeaking holder babyens vevler fra å spise hverandre. Det kan gjøres ved hjelp av negleklippere og skjære av en fjerdedel av øvre nebb. Vær forsiktig så du ikke knekker nebbet.

Trinn 6

La kyllingene vokse og etter ca 5 uker, flytt kyllingene til et uteområde. Dette bør være inngjerdet for å holde vaktel fra å vandre av.

Trinn 7

Selg fuglene når de er store nok til å bli brukt til mat. Hver stat har forskjellige lover om hvordan du selger bobwhite-vaglene, om det er behov for lisenser og annen informasjon, så sørg for at alle statens krav er oppfylt før du selger fuglene.

Anbefalt: