Logo no.sciencebiweekly.com

Vet min hund at jeg elsker ham?

Innholdsfortegnelse:

Vet min hund at jeg elsker ham?
Vet min hund at jeg elsker ham?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Vet min hund at jeg elsker ham?

Video: Vet min hund at jeg elsker ham?
Video: ДАВНО ЗАБЫТЫЙ КИЛЛЕР ВЕРНУЛСЯ, НО НЕ ПОМНИТ КТО ОН И ОТКУДА - Призрак - Русский боевик 2024, April
Anonim
kreditt: Manuel-F-O / iStock / GettyImages
kreditt: Manuel-F-O / iStock / GettyImages

Som hundeiere er vi ofte skyldige i å gjøre våre trofaste følgesvenner for mye midt i våre liv av den enkle grunn at vi bare elsker dem så mye. Disse furrige, bedårende, noen ganger besværlige skapninger gir så mye glede i våre liv, og vi vil virkelig at de skal vite det.

Men vet de det? Har våre hunder forstått hvor dypt kjærligheten vår går? Vet de virkelig at vi elsker dem?

Svaret, du vil gjerne vite, er ja. Våre hunder forstår vår kjærlighet for dem, på flere nivåer, faktisk. Våre hundekammerater kan ta signaler fra vår atferd, våre handlinger, og til og med vår bøyning for å forstå at vi faktisk føler dem dypt for dem.

kreditt: Halfpoint / iStock / GettyImages
kreditt: Halfpoint / iStock / GettyImages

Forbindelsen mellom hunder og deres mennesker er sterk, og den har en biologisk grunnlag.

Ifølge dr. Brian Hare, en kattegodkjenningsspesialist, vet våre hunder at vi elsker dem takket være en spesiell nevrale forbindelse. " Hunder og mennesker har et veldig spesielt forhold, hvor hundene faktisk har kapret den humane oksytocinbindingsbanen som normalt er forbeholdt våre babyer. Når du stirrer på hunden din, øker både oksytokinnivåene dine, det samme som når du kjæledyr dem og lek med dem, "forklarte han People Magazine.

Det er fornuftig, fordi vi definitivt føler en glede når vår hundene gjør øyekontakt med oss. Vi er glad for å høre at det er noen vitenskapelig forklaring på hvorfor det å leke med hundene våre gjør oss, og at de føler seg så glade.

Dr. Hare fortsetter å si at når våre hjerner er oversvømmet med disse kjemikaliene, styrker det bare vår kjærlighet. Dr. Hare forklarte det oversvømmelsen av oksytocin, "gjør at du føler deg bra og forsterker din binding. Står hunden din aldri uten grunn? De knuser bare deg med øynene sine."

kreditt: fongleon356 / iStock / GettyImages
kreditt: fongleon356 / iStock / GettyImages

Dr. Barrett forklarte: "Mennesker drømmer om de samme tingene de er interessert i om dagen, men mer visuelt og mindre logisk. Det er ingen grunn til å tro at dyr er forskjellige. Siden hundene er generelt ekstremt knyttet til deres menneskelige eiere, er det sannsynlig hunden din drømmer om ansiktet, lukten din og til glede eller irriterende deg."

Selv om vi vet at det ikke nødvendigvis er et faktum, håper vi at vi fyller hundens drømmer, for det er bare et tegn på at våre hunder forstår vår kjærlighet til dem.

Selv om våre hunder vet at vi elsker dem, er det måter å vise litt ekstra kjærlighet at de definitivt vil forstå.

Enten du vil sørge for at hunden din føler seg ekstra spesiell en dag eller bare fordi du vil at de skal føle seg spesiell hver dag, er det noen få enkle ting du kan gjøre som kommuniserer din kjærlighet klart for kjæledyret ditt.

  1. Arbeid på trening: Den positive forsterkningen av trening bidrar til å bygge opp hundens tillit og styrker båndet mellom deg. Det viser også valpen din at du er leverandør av de tingene han eller hun krever.
  2. Gni hundens ører: hundens ører er fulle av nerveender som sender impulser gjennom hele kroppen som frigjør endorfiner, kjærligheten og lykkehormonene.
  3. Feed din hund for hånd: ligner på fordelene i trening, styrker denne øvelsen båndet mellom deg og hunden din og gjør deg til leverandøren. Det bidrar også til å redusere mataggresjon, noe som er en fordel for deg, spesielt hvis du trener en valp.
  4. Fortell dem du elsker dem: selv om hunden din ikke forstår dine ord, kan de ofte forstå tonen din og intensjonen, så uttrykk for kjærligheten kan bidra til å overføre dine følelser til dem.

Så lenge du viser hundens kjærlighet og hengivenhet, vil de forstå det.

kreditt: MonaMakela / iStock / GettyImages
kreditt: MonaMakela / iStock / GettyImages

Selv om, hvis du vil kaste inn en ekstra godbit eller mage gni nå og da for å virkelig kjøre hjem poenget ditt, vil de definitivt ikke si nei.

Anbefalt: