Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan Marijuana kan påvirke hunden din eller katten

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Marijuana kan påvirke hunden din eller katten
Hvordan Marijuana kan påvirke hunden din eller katten

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan Marijuana kan påvirke hunden din eller katten

Video: Hvordan Marijuana kan påvirke hunden din eller katten
Video: Автоматическая кормушка для кошек и собак. Автокормушка Automatic Pet Feeder 4PLDH5001 с таймером. 2024, April
Anonim

Som marijuana legalisering sprer seg og bruken blir stadig vanlig blant amerikanerne, er det viktig å vurdere helserisikoen for våre kjæledyr. Mens forskning støtter mange mulige fordeler med medisinsk marihuana, er det alltid en sjanse for at kjæledyret ditt kan innta noe skadelig og ha en bivirkning.

kreditt: SEASTOCK / iStock / GettyImages
kreditt: SEASTOCK / iStock / GettyImages

Her er noen av de viktigste tingene å vite om forbruk av marihuana rundt et kjæledyr.

Vil secondhand marijuana røyk skade kjæledyret mitt?

Ikke ifølge Dr. Eric Barchas, selvbeskrevet som "internettets go-to guy" for spørsmål om kjæledyr og marihuana. "Med mindre dyret er i et rom med ekstreme mengder røyk, er det ikke sannsynlig at innånding av marihuana røyk fører til forgiftning." Han fortsetter, "Dyr har svært følsomme åndedrettssystemer. Røyk kan irritere kjæledyrets lunger, som potensielt forårsaker hoste eller forverrer eksisterende forhold som astma." Din beste innsats er å sette kjæledyret ditt ute eller fjerne dem fra røykerommet ditt.

Hva skjer hvis kjæledyret mitt forbruker marihuana?

kreditt: Jaroslav Frank / iStock / GettyImages
kreditt: Jaroslav Frank / iStock / GettyImages

Hvis du mistenker at katten din eller hunden har spist marijuana eller et marijuana-infisert produkt, ring øyeblikkelig hjelpestoffet for kjæledyrgift og søk etter veterinærpleie. Marijuanaforgiftning kan være livstruende for en hund eller katt, avhengig av mengden eller styrken av marihuana inntatt. Det er vanligvis ikke sikkert for kjæledyr å innta marihuana, med mindre det er under veterinærens tilsyn med medisinske formål.

Symptomer på kjæledyr marihuana forgiftning inkluderer:

  • Sløvhet eller alternativt hyperaktivitet (inkludert overdreven bjeffing eller meowing)
  • Utvidede pupiller
  • Lav hjertefrekvens, lav respiratorisk frekvens
  • Anfall
  • koma

Fungerer medisinsk marihuana for kjæledyr?

kreditt: ignasi_martn / iStock / GettyImages
kreditt: ignasi_martn / iStock / GettyImages

Mens fordelene med medisinsk marihuana for mennesker har solid vitenskap og forskning for å støtte den, har vi ikke den samme informasjonen som støtter medisinsk marihuana til kjæledyr.

Anecdotiske bevis har antydet at kjæledyrspesifikke produkter synes å lindre smerte hos noen kjæledyr. Men inntil vitenskapen er inne, har fordelene med medisinsk marihuana for kjæledyr blitt mye diskutert. Selvfølgelig kan bruken medføre noen risikoer: Dyr kan forgiftes med for sterk dose. Ta kontakt med veterinæren din hvis du vurderer å bruke marihuana for å behandle kjæledyrets medisinske tilstand.

Hvordan kan jeg holde marihuana vekk fra kjæledyrene mine?

kreditt: sand86 / iStock / GettyImages
kreditt: sand86 / iStock / GettyImages

Som alle produkter, planter eller medisiner som er farlige for kjæledyr, bør du oppbevare dem på et sted utenfor potens rekkevidde - en høy hylle eller et skap eller en skuff med barnelås. Bruke en krukke kan fungere som en ekstra sikkerhet; Selv om kjæledyret ditt oppdager stashen, er beholderen og vriddekselet ugjennomtrengelige.

Marijuana-infused spiselige produkter utgjør en spesiell fare, så mange inneholder flere stoffer giftige for kjæledyr. Spesielt de morsomme tingene: kaker, brownies og candies som inneholder sjokolade eller søtnings xylitol kan være dødelige. Hvis du mistenker at kjæledyret ditt har konsumert et marijuana-infisert produkt, spesielt en som inneholder sjokolade og et "sukkerfritt" søtningsmiddel, søker du straks veterinærpleie. Veterinærregninger kan variere fra $ 200 til $ 5000 for utilsiktet inntak - inkludert diagnostisk testing og behandling - og med kjæledyrsforsikring dekkes flest krav.

Innhold levert av Healthy Paws Pet Insurance. Sunn Pote er nr. 1 kundekvalifisert leverandør av forsikring for hunder og katter i USA Få et gratis tilbud i dag!

Anbefalt: