Logo no.sciencebiweekly.com

Hvor ofte kan jeg gi hunden min behandling?

Hvor ofte kan jeg gi hunden min behandling?
Hvor ofte kan jeg gi hunden min behandling?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvor ofte kan jeg gi hunden min behandling?

Video: Hvor ofte kan jeg gi hunden min behandling?
Video: 10 "FAKTA" OM DANMARK (1 april) 2024, April
Anonim

Behandler er en viktig del av hundens dag av flere grunner. Ikke bare er de viktige komponenter i atferdstrening, som fungerer som konsistente motivatorer som oppmuntrer til positive fremskritt, men de stimulerer også fysisk aktivitet og legger til kostholdssortiment, som alle spiller en rolle for å gi pupen din en avrundet rutine.

Image
Image

Mengde

Når det kommer til hundens helse, hvordan ofte du behandler er ikke så viktig som hvordan mye du behandler. Mens godbiter er en viktig del av hundens dag, kan de også forårsake uønsket vektøkning hvis ikke overvåket nøye. Ifølge "The Whole Dog Journal" bør behandler inkluderes i hundens totale kaloriantal, noe som betyr justere måltidsstørrelsen for å imøtekomme de ekstra kaloriene. Rådfør deg med dyrlegen din angående hva hunden din daglig kalorieinntak skal være, og sørg for at maten og forbruksforbruket ikke overskrider dette. Hvis du ønsker å behandle hunden din oftere i løpet av dagen, kjøp lavt kalori behandler. Husk at en hund kjeks kan brytes inn i mindre tupper som gir så mye gane-behagelig glede med mindre vektpåvirkning.

Når å behandle

Hunder trives på å vite hva som forventes av dem, så rutine er et godt konsept å oppmuntre - og behandler kan hjelpe din valp å etablere og opprettholde kjennskap til hverdagens husholdninger. Foreldreforeldre kan for eksempel forsterke den daglige tidsplanen ved å gi godbiter før eller etter doggies måltidstid, når du forlater eller kommer hjem, før sengetid, som opptreden og / eller etter turer. Også hvis hunden din blir behandlet bare på bestemte tider av dagen, vil det avskrekke ham fra å be om bordskrap fra sine menneskelige housemates, samt gjøre det lettere for deg å holde oversikt over hvor mange kalorier han mottar per dag fra hans behandler.

Oppførselstrening

Positiv forsterkning er hjørnesteinen i god trening, ifølge Humane Society of the United States, og behandler er viktige komponenter for å nå dette målet. De fleste hunder er svært motiverte matvarer (det er derfor de pleier å tigge for det du spiser), så det er fornuftig å få tak i dette naturlige instinktet når du jobber med grunnleggende opplæringstrening. Når hunden din følgesvenn får sammenhengen mellom det du spør og hva han mottar, forventer han godbit for å utføre den atferden. Når denne tilkoblingen er gjort for bestemte kommandoer, er det imidlertid viktig at du slutter å behandle hver gang hunden din har utført den påbudte oppgaven. Minske hyppigheten av behandler til han pålidelig utfører kommandoen uten å bli behandlet i det hele tatt. Målet ditt bør være å gjøre behandling en gang i en stund, og først og fremst planlagt forekomst.

Type behandlinger

Behandler trenger ikke å være begrenset til hundespesifikke produkter, med noen alternativer som er mye mer næringsrike enn å kjøpe en kjeks med kjeks. Friske grønne bønner og hermetiserte epler er to av flere gode alternativer for smak, kost og næringsverdi, ifølge Modern Dog Magazine, noe som gjør det til en vinn / vinn-situasjon for hundens smakløk og budsjett. Men ikke alle frukter og grønnsaker er trygge for hundekonsum, så vær sikker på at du først sjekker med veterinæren din før du introduserer en ny mat.

Av Lori Corrigan

Anbefalt: