Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan holde en hund fra lunging på biler og mennesker

Hvordan holde en hund fra lunging på biler og mennesker
Hvordan holde en hund fra lunging på biler og mennesker

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan holde en hund fra lunging på biler og mennesker

Video: Hvordan holde en hund fra lunging på biler og mennesker
Video: Hvordan trygt rengjøre felger med pH nøytraleRedline Wheel Cleaner fra Turtle Wax 2024, April
Anonim

Hunder som legger på folk og biler er en fare for seg selv og andre. Å få hunden ut og om fra ung alder er en god måte å forhindre at denne vanen utvikler seg. For hunder som allerede lunge, er trening den beste måten å lære ham hvordan man oppfører seg.

Image
Image

Tips # 1 - Lær hunden din til å ta hensyn til deg selv med forstyrrelser som er tilstede. Han trenger å lære at uansett hva annet skjer, må han holde øye med deg. Gjør dette ved å jobbe med ham i huset, der det er få distraksjoner. Si navnet hans og kaste ham en godbit så snart han ser på deg. Gjenta prosessen til du er sikker på at han vet hva du vil.

Ta ham ut og gjenta prosessen. Start i et område hvor det vil være lett for ham å oppføre seg; For eksempel, hvis han lunger på biler, begynner han å jobbe med ham på en relativt stille vei. Si navnet hans og gi ham en godbit. Du kan gå rundt noen, slik at han ikke kjeder seg, men når du ser en bil som kommer, si navnet hans og behandle ham igjen. Han vil sannsynligvis fokusere på deg, ignorerer bilen. Hvis han prøver å lunge, ikke gi ham godbit - i stedet sirkel bort fra veien og gå bort. Si navnet hans og, forutsatt at han fokuserer, gi ham en godbit. Hvis han lunger på folk, bruk samme prosess. Velg et område hvor det er folk, men det er ikke overfylt. Du vil kanskje velge et sted hvor det er få små barn som henger rundt, da de ofte oppmuntrer til dårlig oppførsel, med støyende spill og uregelmessig bevegelse.

Tips # 2 - Utfordre ham. Når han skjønner at han skal være oppmerksom på deg, og han ikke trenger å legge på kjøretøy eller folk for å beskytte seg selv eller deg, begynner du å besøke mer overfylte områder. Ta det sakte, du vil ikke overvelde ham.

Tips # 3 - Sosialiser ham. Når han kommer over trang til å bjeffe og lunge, kan det være fristende å være hjemme og ta det lett. Det er viktig å regelmessig få ham ut for turer på offentlig vis, eller han kan komme tilbake. Du har tatt deg tid til å omskole ham fra denne ubehagelige vanen, nå nyt deg.

Av Stephanie Dube Dwilson

Anbefalt: