Logo no.sciencebiweekly.com

Slik bandasje en hunds øresår

Innholdsfortegnelse:

Slik bandasje en hunds øresår
Slik bandasje en hunds øresår

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Slik bandasje en hunds øresår

Video: Slik bandasje en hunds øresår
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, April
Anonim

Slik bandasje en hunds øresår. En av de vanligste skader som kan skje med hunden din er et sår i såret, som inkluderer skade på ørene. Øreskader kan bløde overdrevet, så det fungerer raskt i bandasje, øret forhindrer ytterligere skade og gir tid for at såret skal ordnes.

Floppy Ears

Trinn 1

Sikre hunden din. Hvis hunden din har smerte eller nylig har vært i en kamp, kan hun være engstelig eller redd. Berolig hunden din før du prøver å behandle henne for å hindre skade på deg selv.

Steg 2

Finn hundens øresår. Tørk overflødig blod i området og rundt skaden med en våt vaskeklut. For en dyp lacerasjon eller alvorlig øresår, kontakt din veterinær umiddelbart.

Trinn 3

Plasser en gasbind pute bak hundens øre på hodet. Brett øret tilbake på gauze-puten, og legg deretter et nytt gazepinne på innsiden av hundens øre. For blødning som fremdeles foregår fra såret, plasser en annen gasbind i dette området.

Trinn 4

Forbind øre og hode med gasbind, og dekker gassbindene som er på plass. Fest gauze-wrap og pads med medisinsk tape. Hvis bare ett øre er skadet, pass på at du ikke bryter det andre øret, men la det være med fritt område.

Trinn 5

Fest en "Elizabethan krage", bedre kjent som en e-krage, rundt hundens hals. Hvis hunden din riper eller forsøker å fjerne gazeen på øresåret, vil e-kragen hindre henne i å komme til øret fordi det danner en konus rundt ørene og hodet.

Oppreise ører

Trinn 1

Hold din hund og hold ham rolig. Han kan være redd, så bruk leketøy eller godbit for å distrahere ham fra det som skjer med behandlingen av øret hans.

Steg 2

Bestem plasseringen av hundens øresår og rengjør området med en våt vaskeklut. Plasser bomullsballer inne i det sårede øre og legg gauze pads over skaden. En dyp kutt eller alvorlig skade garanterer et øyeblikkelig besøk til veterinærklinikken.

Trinn 3

Brett øret fremover på hundens hode. Plasser en gauze pute på baksiden av øret og omhyggelig bandasje øresåret med gauze wrap, dekker skade og gasbind pads allerede på plass.

Trinn 4

La det være god plass til at det ubesvarte øre beveger seg fritt, og sikr gassemballasjen med medisinsk tape.

Trinn 5

Bruk en e-krage for å hindre at hunden blir skadet eller gjenåpnet øresåret.

Anbefalt: