Logo no.sciencebiweekly.com

The Best Dog Breed for en liten Ranch

Innholdsfortegnelse:

The Best Dog Breed for en liten Ranch
The Best Dog Breed for en liten Ranch

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: The Best Dog Breed for en liten Ranch

Video: The Best Dog Breed for en liten Ranch
Video: Fot massasje. Hvordan gjøre fotmassasje hjemme. 2024, April
Anonim

En liten ranch med få hektar vil kreve en hund som holder seg nær hjemmet og avstår fra å vandre av den begrensede eiendommen. Fordi husdyr er oppdratt på en ranch, bør hunden også være høyt opplærbar og kunne arbeide rundt husdyr uten å jage eller plage det. De fleste raser som passer for ranchlivet, vil fungere godt rundt en liten mengde husdyr, så vel som de vil rundt en stor flokk av husdyr.

x kreditt: Carmelka / iStock / Getty Images
x kreditt: Carmelka / iStock / Getty Images

Border Collies

En border collie regnes for å være en ekstremt intelligent hund. Et lojalt og hardt arbeidende dyr, grensekollien er en herdinghund og kan trent til storfe, storfe eller ender. Fordi de kan trent til å jobbe med flere typer dyr, er grensekollien velegnet til en liten ranch som har en rekke husdyr. De er en mellomstor rase, som står mellom 18 tommer og 22 tommer og kommer i en rekke kappetyper og farger.

Pembroke walisisk Corgi

En av de kortere herdingene, corgi er preget av korte, stive ben på en lang kropp med spisse ører og en kort hale. De fleste corgier står mellom 10 og 12 tommer. Det regnes som en intelligent og folk orientert ras. På grunn av sin størrelse og korte ben er corgi best egnet til en liten ranch hvor avstandene som er reist til arbeidslager, ikke er så stor som det kan være på en større ranch.

Australian Shepherd

En annen herdinghund, den australske hyrden, har en middels lengde, tykk kappe og kommer i en rekke farger. Denne hele rasen står mellom 18 tommer og 23 tommer høy. Den er sterk og rask og regnes som en velafrundet, lojal gård og familiehund. Denne allsidige rasen kan utføre en rekke jobber, inkludert herding, hjemmebeskyttelse og følgesvenn, og eliminerer behovet for flere hunder på en liten ranch.

Great Pyrenees

Denne store, ekstremt sterke hunden er avlet for å beskytte husdyr. Selv om de vanligvis er vennlige, går det lett, når de konfronteres med en rovdyr, de vil forsvare sin flokk effektivt mot ulver, coyoter og til og med bjørner. De store pyreneene har en veldig tykk, hvit eller off-white frakk som krever regelmessig børsting, men tillater dem å overleve som en utendørs hund i kalde forhold. En stor pyreneer vil beskytte en liten flokk effektivt, mens større rancher med større besetninger kan kreve mer enn en av disse hundene.

Anbefalt: