Logo no.sciencebiweekly.com

Nyresykdom hos hunder og jordnøddesmør

Innholdsfortegnelse:

Nyresykdom hos hunder og jordnøddesmør
Nyresykdom hos hunder og jordnøddesmør

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Nyresykdom hos hunder og jordnøddesmør

Video: Nyresykdom hos hunder og jordnøddesmør
Video: Husten bei Hunden 🐶 (Ursachen & Symptome) | Dr. SAM - dein Online-Tierarzt 2024, Kan
Anonim

Hunder med nyresykdom kan spise peanøttsmør, med noen forholdsregler. Jordnøtt smør kan hjelpe en hund med hypoglykemiske effekter av nyresykdom, og det kan være en allergisk utløser hos noen hunder. Eierne bør sjekke til tilsetningsstoffer, inkludert sukker og salt, før du matretter peanøttsmør til en hund.

Image
Image

Nyresykdom

Hunder med nyresykdom trenger en diett som ikke vil stresse nyrene ytterligere. Dette betyr generelt en diett med mindre sukker og mat med redusert protein og lavt fosfor. Jordnøtt smør er en nøt som er lav i fosfor. Formålet med nyrene er å rense blodet av avfallsprodukter, slik at giftstoffer ikke forblir i systemet. Symptomer på nyresykdom inkluderer overdreven tørst, økt vannlating, sløvhet og tap av appetitt. Noen ganger kan en hund som er motvillig til å spise eller ta medisin bli lokket med lukten av peanøttsmør.

Peanøttsmør

Den beste peanøttsmør for hunder er et organisk, lavnatrium, additivfritt produkt. Jordnøtt smør inneholder vitaminer H og E. H-vitamin forbedrer glansen i hundens frakk, styrker neglene og er godt for huden. E-vitamin er et immunforsterker. Disse faktorene gjør det til en god godbit for hunder med nyresykdom siden hundens frakk blir mindre sunn og hunden vil ha en redusert evne til å bekjempe infeksjon.

Form

Jordnøtsmør har vært en faktor i hundematenes tilbakekallinger. Problemet har vært assosiert med muggvekst, noe som forårsaker toksiner som gir gjær og sicken hunden. Noen kjæledyrseiere holder jordnøddesmør nedkjølt for å holde det friskt. Det er også en god ide å se utløpsdatoen også.

allergi

Hunder kan ha matallergi. En hund som er kompromittert med nyresykdom, kan reagere på duften av peanøttsmør og oppfordres til å spise eller svelge en pille. Men vær sikker på å overvåke kjæledyret ditt for en reaksjon - vanligvis kløehud eller ører og hot spots. Hvis disse symptomene oppstår, er det best å stoppe peanøttsmørret. Mange hundeservietter inneholder hvete og jordnøddesmør. En allergisk reaksjon kan skyldes enten mat.

betraktninger

Hunder med nyresykdom må følge en diett som støtter deres elimineringsprosess. Hvis hunden ikke har allergier, er det generelt sett så trygt å tilby jordnøddesmør som er muggfritt og ikke har tilsatt sukker eller salt. Jordnøtt smør er høy i fett og bør tilbys i små mengder.

Anbefalt: