Logo no.sciencebiweekly.com

Kjennetegn på Poogles

Kjennetegn på Poogles
Kjennetegn på Poogles

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Kjennetegn på Poogles

Video: Kjennetegn på Poogles
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

En poogle er en crossbred hund, kjent som en hybrid eller designer hund. Calling poogles "mutts" er en misnomer. Deres avstand er kjent. Den amerikanske Kennelklubben (AKC) gjenkjenner ikke poogler i sin renrasede registret. AKC mottar imidlertid innmelding av dem i AKC Canine Partners-programmet, men. Eiere kan også registrere poogles med American Canine Hybrid Club. De er også velkomne medlemmer av International Designer Canine Registry, også.

Image
Image

Historie

Poogles er halv beagle og halvpuddel. De er avkom for å krysse de to rasehundene. Poogle crossbreed stammer fra USA i løpet av 1980-tallet.

Kjennetegn

Poogles er spennende, aktive, morsomme og familievennlige. De gjør det bra på hundeparker og liker å trene. Disse hundene har uforutsigbare pleiebehov, avhengig av lengden på strøkene, men kaster svært lite. PoodleMixes.org rapporterer at poogles har god tannhelse hvis eierne begynner å pusse hundens tenner når de er valper.

Fysisk beskrivelse

Poogle valper vokser til å være størrelsen på beagles, og fullvoksne poogles kan veie nesten 20 kg. Fargen varierer mellom poogler. Deres solide farger er svarte og brune. Noen har to-tone hårblandinger av hvitt og brunt eller grått og brunbrun. Poogles med utvasket, trefarget farging eksisterer også.

popularitet

Michelle Adams, eieren av Beagle Dog Guide-nettsiden, sier at poogler vokser i popularitet, "delvis, på grunn av deres søte lydende navn". Hun legger til at en felles oppfatning at poogler har "generelt bedre egenskaper", øker også sin popularitet.

Pros

Pro-poogle-folk konkluderer med at poogler har bedre helse og temperament. De tilskriver denne fordelen for kryssbruk. Beagle crossbreeds som poogles "er resultatet av foreldre med to separate typer genetikk, og dette kan gjøre dem genetisk overlegen til rase hunder," ifølge Adams.

Ulemper

Purebred hunden talsmenn er uenige om at poogles er bedre enn deres rasefamilier. Adams sier opposisjonen til beagle crossbreeds mener: "Selv om renbrede er et resultat av avl og kan ha genetiske feil på grunn av dette, har de også en dokumentert linjelengde og er også forutsigbar i kroppsstruktur, overordnet temperament og helse." Hun advarer: "Enhver hund som ikke er ren avlet, det være seg en beagle-blanding eller en beagle-mutt, vil ikke ha forutsigbarhet" i temperament eller fysiske egenskaper.

Av Christina Hadley

Anbefalt: