Logo no.sciencebiweekly.com

Faderdag Gaver til hundedyr med utmerket smak i livet

Faderdag Gaver til hundedyr med utmerket smak i livet
Faderdag Gaver til hundedyr med utmerket smak i livet

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Faderdag Gaver til hundedyr med utmerket smak i livet

Video: Faderdag Gaver til hundedyr med utmerket smak i livet
Video: Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы 2024, April
Anonim

Dette innlegget er fra våre venner på Fatherly! For å få nyttige foreldre tips, besøk Fatherly.com.

Mange gutter slags glemme hunden deres i et øyeblikk når barnet er født. Du kan egentlig ikke klandre dem, hva med hele miraklet for å se deres avkom og alt det. Men her er saken: Det kommer et poeng - for noen gutter er det noen måneder ute, for andre er det etter ca 36 timer - når han ser på det skrikende barnet, og han ser på hunden sin, og han husker: Denne hunden var her først.

Disse gaver er for alle gutta som allerede har hatt det øyeblikket og som teller sine hunder blant barna sine.

For Traveling Dog Dad

Filson Duffle Bag En bombeisikker pose som ser bedre ut som den alder, noe som er akkurat det det vil gjøre etter at han fyller det med hundeleker og bringer det til parken hele sommeren.

Image
Image

Wildsam Guides Wildsam byguider er en del Zagats og en del muntlig historie - den perfekte følgesvennen til noen bilferie (etter hunden selvfølgelig).

Image
Image

National Park Themed Outdoor Tepper Uansett om han har sengetøy ned i en billeir eller på en sofa, er disse Pendleton ulltemaene perfekte cuddle skapere for barn, hustruer og hunder.

Image
Image

Tech-Savvy Dog Dad

OlloClip 4-i-1-linse Bare fordi han ikke lenger har et faktisk kamera, betyr det ikke at bildene hans må lide. The OlloClip opp iPhone-kameraet spill med vidvinkel, makro og fisheye-objektiver.

Image
Image

Polaroid Cube POV kamera Et robust POV-kamera med en magnetisk base, den er perfekt for montering på en sele for hundens øyevisning av verden og fungerer også bra på barn (forutsatt at de passer inn i hundens sele).

Image
Image

Rhino Shield iPhone Case En superhard telefonkasse som tåler hva hunden hans eller småbarn kaster på den (eller kaster den på) uten å se ut som om den falt av en transformator.

Image
Image

The Netflix-Watching Dog Dad

Sleepy Jones PJs Flott for pajamaen elsker, men enda bedre for den fyren som ikke bærer pyjamas, fordi Sleepy Jones er så komfortabel, vil de konvertere ham til en pyjamas elsker.

Image
Image

Lego Tøfler Fordi "Lego lover", "hundeier" og "far" beskriver noe som en tredjedel av alle gutta i USA i dag.

Image
Image

Den velpleide pappa

Baxter av California Shave 1.2.3 Kit Fordi han er furry også.

Image
Image

Fulton & Roark Solid Cologne Hvis han bruker nok tid rundt hunden sin, trenger han dette. Og fordi den er solid og lagret i en tin, trenger han aldri å bekymre seg for at han drar den.

Image
Image

Utvalgt bilde via @FrankieGoesToWork

Mer pawesome innhold fra Faderlig: -Full Farsedags Fars gaveveiledning -A Pro Dog Trainer på å presentere barn til hunder (og hunder til barn) -Engangsutstyr for vandring med barn

Anbefalt: