Logo no.sciencebiweekly.com

Tips og råd for å inkludere din pup i bryllupet ditt

Innholdsfortegnelse:

Tips og råd for å inkludere din pup i bryllupet ditt
Tips og råd for å inkludere din pup i bryllupet ditt

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Tips og råd for å inkludere din pup i bryllupet ditt

Video: Tips og råd for å inkludere din pup i bryllupet ditt
Video: DIY CAT SCRATCHING POST | Home made cat toys 2024, April
Anonim

Det er ikke noe kortere enn en sjarmerende terrier som er kledd i en smoking-jakke, eller en stor, myk lab som smiler inn i vinden mens du gir en blomsterkrone? Å ha kjæledyret ditt deltar i bryllupet ditt er en surefire måte å få deg og dine gjester til å svømme, og det gjør at du kan ta med dine VIPs under en så viktig begivenhet. Hvis du vil inkludere Mr. Bubbles eller Lady i dine kommende bryllup, er det noen gode råd for å sikre at alt går greit!

Et innlegg delt av Kaitlin (@kaitlinnoelphotography) på

Gir det mening?

Kanskje den viktigste delen av å ha hunden din på bryllupet ditt, spør deg selv om din pooch vil nyte det, og / eller om hun kan klare det. Hvis din søte pup er utsatt for angst eller blir sjenert eller aggressiv rundt folkemengder, er det sannsynligvis ikke den beste ideen. Ikke vær redd om dette er tilfelle - du kan fortsatt innlemme kjæledyret ditt i bryllupet ditt ved å inkludere ham eller henne i forslaget, lagre datoen kunngjøringer eller engasjement bilder. Hvis hunden din er en sosial dynamo, gjør deg klar til å feste med hele familien!

Et innlegg som deles av N o v a s e m G a n a 👰💐 (@umanoivasemgrana) på

Få sted godkjenning

Sjekk med seremonien og mottakssteder for å bekrefte at kjæledyr er tillatt i eller på stedet. Også sjekke inn med brudepartiet, leverandørene og fotografen er ikke bare komfortable med kjæledyr, men er heller ikke allergiske!

Et innlegg delt av Fernanda Costa🎀 (@blogfernandacosta) på

Hvordan ser antrekket ut?

Mens bruden prøver på kjolen hennes og brudgommen prøver på sin dress, er det bare fornuftig å ha en kjoleøvelse for din valp også! Dette vil bidra til å avgjøre om du trenger størrelse opp eller ned for hundens trøst, eller hvis hunden din ikke vil ha noe med den vest, kransen eller tutuen.

Et innlegg delt av Jodi & Kurt Baier (@jodiandkurtphoto) på

Kle seg uformelt

Hvis du ikke har hodet til tået, er det på tide å starte plan B: et snørebånd, en lett blomsterkrage eller en løst montert bowtie (på kragen, naturlig). Hunden din skal være komfortabel, selv om det betyr å ofre en liten stil!

Et innlegg delt av Love Wins Texas Weddings (@lovewinstexas) på

Her kommer hunden!

Hvis hunden din er sosial og godt trent, bør du vurdere å ha ham eller henne gå ned i gangen. Puppen din kan ha et lite tegn, gå med blomsterpiken eller ringbæreren, eller rett og slett bli kalt "æresposten". Sørg for å trene et par ganger, så hunden din vet boren.

Et innlegg delt av Lindsay Miguelez (@ 1783fotografi) på

Sørg for at de har gjort sin død.

Det er vanskelig nok for bruder og brudgom å huske å spise, bli hydrert, vet hvor du skal dra, og hva du skal gjøre - så husk å mate, vann og gå hunden er et helt annet problem! La denne bryllupsplanleggerens historie om en hund stjele lyset være din advarsel.

Et innlegg delt av Anna💕Dog Fashion Designer💕 (@happydog_annakono) på

Oppgi en handler

For å sikre at alt går greit, bør du vurdere å ansette en tjeneste som ser etter valpen din på bryllupet ditt, eller velg en nær hundelevennevenn eller familiemedlem for å gå, mate, hydrere og generelt passe på hunden din gjennom dagen. Du vil også ha noen som kan hente hunden din fra hjemmet ditt, og ta hunden din til stedet han eller hun skal sove den kvelden (det er sannsynligvis ikke hotellrommet ditt)!

Innhold levert av Healthy Paws Pet Insurance. Healthy Paws er en nr. 1 kundekvalifisert leverandør av forsikring for hunder og katter i USA. Få et gratis tilbud i dag!

Anbefalt: