Logo no.sciencebiweekly.com

Dog Poop Horoskop: Hva hundens Poo forteller deg

Dog Poop Horoskop: Hva hundens Poo forteller deg
Dog Poop Horoskop: Hva hundens Poo forteller deg

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Dog Poop Horoskop: Hva hundens Poo forteller deg

Video: Dog Poop Horoskop: Hva hundens Poo forteller deg
Video: ЗАКЛЮЧЕНИЕ - Серия 2 / Детектив (ПРЕМЬЕРА 2022) 2024, April
Anonim

Som vi alle vet, kan poop avsløre mange ting om en valp, som om de er sunne eller ikke, hvor dine favoritt øredobber gikk, og hvilken hund trakk bursdagskake av bordet og spiste den. Men hva om det var mer til disse daglige innskuddene enn vi noen gang innså? Kan de avsløre ukjente doggy mysterier og kanskje til og med forutsi fremtiden? Vi har kartlagt stjernene og sjekket planetariske tilpasninger for å komme opp med denne omfattende lesningen for å sette saken tilbake i fekal materie. Så ta tak i din bånd og en plastpose; det er på tide å finne ut hva fremtiden har i butikken for valpen din.

Hvis hundens innskudd er formet som A:

Image
Image

spiral: Hunden din føler seg mystisk denne måneden, det kan være kaldere vær, eller kanskje han ikke kan bestemme hva han vil være for Halloween. Hjelpe med å støtte hans mystiske stripe ved å sette noen godbiter i hans favoritt leketøy og la ham løse mysteriet!

Image
Image

Pyramide: Hundens måned vil bli fylt med eventyr! Hunden din har drømt om å kaste seg gjennom felt og svømme gjennom den tvilsomt rene elva. Planeter er for å gi deg beskjed om at en lang tur eller en tromme på stranden er absolutt nødvendig!

Image
Image

Den Ridiculously Long Poo: Din valp lengter etter noen ordre i livet hans! Nærmere bestemt ønsker han at du skal sette ditt eget liv i orden, kanskje organisere timeplanen din slik at du kan bruke flere lange turer i bilen.

Image
Image

" Jeg ser ikke hvor den gikk!" Poo: Den kommende måneden vil bli fylt med hindringer for poochen din, fra veterinærkontrollene (ikke bekymre deg, det vil ikke være alvorlig!) Til en mislykket innkjøring med Chihuahua nedover gaten. Men alt vil forandre seg. rundt 15th, når en uventet besøkende vises og gir ham en fin øremassasje.

Image
Image

Single Mini Poo: Din hund har en stor begivenhet som kommer opp! Hun kan være litt nervøs på forhånd; en god mage gni er for å berolige hennes nerver.

Image
Image

Squiggle: Hunden din må fokusere på sitt hjemliv. Har du en bakgård? I så fall er et spill av henting i fremtiden. Ingen bakgård? En valpedag vil også hjelpe!

Image
Image

Mange Mini Poos: Denne måneden handler om oppadgående mobilitet for din spesielle pelskule. Det kan være en stor kampanje i kortene! Din valp kan være på vei opp til å være leder av hundeparken, en god børsting vil hjelpe til med å forberede din pooch for hennes nye lederskaprolle.

Den beryktede mangel på Poo: Visste du ikke noe poeng på turen din? Hold kappen i nærheten. Du må ta din pooch ut igjen.

Utvalgte bilder via jeg hater flash

Anbefalt: