Logo no.sciencebiweekly.com

Vil du stole på en drone å gå hunden din?

Vil du stole på en drone å gå hunden din?
Vil du stole på en drone å gå hunden din?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Vil du stole på en drone å gå hunden din?

Video: Vil du stole på en drone å gå hunden din?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, April
Anonim

Har du noen gang ønsket at du hadde mer tid til å hengi hundens lunger? Kanskje han ville kjærlighet en times lang spasertur, men du er på fristen og kan bare spare 15 minutter. Hva med en dag når du sitter fast på kontoret, og hundens walkertekster sier at hun er syk og ikke klarer det i dag?

kreditt: Drones Direct
kreditt: Drones Direct

Vil du stole på at en robot skal gå inn for å gå på hunden? LOL, SURE, du scoff, men fremtiden er nå - eller fremtiden er snart uansett. I følge Solen, et britisk selskap som heter DronesDirect, utvikler en drone som vil gå hunden din.

Ja, Internett har sett sin andel av falske (eller i det minste trodde å være falsk) drone hund går videoer, men DronesDirects produkt er angivelig virkelig i verkene.

Drone i utviklingen er angivelig basert på DJIs Phantom 4-drone og vil selge for £ 2000.

"Denne praktiske teknologien betyr at hunder har en følgesvenn ved siden av, mens de får øvelsen og nyter den friske friluftslivet de desperat trenger hver dag," forklarer Mark Kelly, markedsføringsansvarlig for DronesDirect, The Sun. "Dette er en enestående snekkerfamilie, som vi er glade for å tilby til alle hundelskere."

kreditt: Liukov / iStock / GettyImages
kreditt: Liukov / iStock / GettyImages

Men spørsmålet er fortsatt: Selv om denne dronen kommer til å være, og selv om du har tusenvisen, vil det koste ekstra - vil du stole på at en drone skal gå hunden din?

Er du interessert i å lære mer om hva du leser? Rull deretter gjennom denne artikkelen om hva det betyr når kjæledyret ditt ikke husker deg. Også, som oss på Facebook og bli med på vårt nyhetsbrev for å lære mer om kjæledyrets oppførsel.

Anbefalt: