Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan beskytte hardvedgulv fra hunder

Hvordan beskytte hardvedgulv fra hunder
Hvordan beskytte hardvedgulv fra hunder

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan beskytte hardvedgulv fra hunder

Video: Hvordan beskytte hardvedgulv fra hunder
Video: Guide til førstegangskøberen: Sådan kan du nemt overskue bilbudgettet 2024, April
Anonim

Tregulv er et utmerket valg for boliger med kjæledyr. De er enkle å rengjøre og gir ikke skjulested for løs hår og lopper. Hvis hunden din har en ulykke, trenger du ikke å bekymre deg for å få lukt og flekker ut av tøffe å rengjøre teppefibre. Selvfølgelig er det ulemper å tregulv som det er lett ripet og scuffed av rambunctious pooches! Her er noen tips om hvordan du skal holde tregulvet ditt skrapefritt hvis du har et firbenet familiemedlem.

Image
Image

Hold neglene klipper

Å holde hundens negler klippet kort, går veldig langt i å beskytte gulvet mot riper. Be veterinæren din om å vise deg hvordan du gjør dette, eller besøk groomers regelmessig for å hindre at de riper på gulvet.

Myke Nail Caps

Noen ganger er det ikke lett å holde tritt med hundens neglvekst. Ved å dekke hundens negler med spesiallagde mykhaler, forhindrer du ikke bare riper på gulvene dine, men det vil også hindre hunden i å glide og muligens skade seg på et nylig vokset hardt gulv, forutsatt at du får den typen som gir tilstrekkelig trekkraft.

Utenfor trening

Gi hunden din rikelig med utendørs trening. Han kommer til å bli rambunctious og vil strekke seg på et tidspunkt, og hvis han tilbringer sin tid innendørs, blir det da. Kjører, glir og skarpe svinger på tregulvet ditt er en sikker måte for gulvet for å bli ripet opp.

Sweep Debris

Feie gulvet med jevne mellomrom. Din hund vil bringe smuss og grit på kåpen hans, som da vil falle på gulvet. Du kan ikke legge merke til dem, men når du går på grusen, vil den virke som sandpapir og skape små riper i gulvets finish.

Tepper er din venn!

Beskytt områder med høyhunderstrafikk med tepper. Innkjørsler og veier inn i huset ville være flekker å vurdere å bruke tepper. Dessuten kan tepper legge til en nydelig dekorative touch til ditt hjem!

Beskytt mot mat

Hvis du ikke kan unngå å ha hundens fôringsareal på en hardvedoverflate, plasserer du hundens mat og vannservietter på en lett å rengjøre matte for å beskytte gulvet under. Få også boller med glidende gummiunderlag hvis hunden skyver matskålen fra matta. Disse bollene er også mindre sannsynlig å skrape gulvet.

Av Stephanie Dube Dwilson

referanser: San Jose Hardwood Gulv: Hardwood Gulv og Dogs-Du kan ha begge! Woofology: Hunder og tregulv

Anbefalt: