Logo no.sciencebiweekly.com

Hjemmelaget Cure for gjær infeksjon hos hunder

Innholdsfortegnelse:

Hjemmelaget Cure for gjær infeksjon hos hunder
Hjemmelaget Cure for gjær infeksjon hos hunder

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hjemmelaget Cure for gjær infeksjon hos hunder

Video: Hjemmelaget Cure for gjær infeksjon hos hunder
Video: *UPDATED* How to get rid of ovarian cysts in ONE WEEK | Natural Remedy | 2024, April
Anonim

Gjær er en naturlig forekommende bakterie i kroppen som faktisk er bra for kroppen i moderasjon. Når det overproducerer, oppstår infeksjoner. For en hund finner de fleste gjærinfeksjoner i ørene eller på huden, noe som gjør at hunden klør og ubehag. Noen hundeiere kan vurdere det som et lite problem, men det kan føre til sår hvis de ikke behandles. Dessverre kan medisiner fra veterinæren være dyrt. Det er et hus kur som kan prøves før du tar hunden til veterinæren.

Image
Image

Trinn 1

Gi hunden rå kjøtt. Hunder er laget for å spise kjøtt i stedet for grønnsaker for næring. Problemet med hundemat er at mange tørre matvarer og til og med våte matvarer er fulle av grønnsaker, spesielt mais, som er billigere for selskapet. Disse kan ofte forårsake infeksjonene, så det vil ofte være nyttig å fjerne den tørre hundematen og å mate hundens rå kjøtt.

Steg 2

Lag en blanding av eple cider eddik og vann, i like deler, i et glass. Pass på at eddik er fri for tilsatt gjær. Noen merker vil legge til gjær, noe som kan gjøre problemet verre, men merkene som unngår gjær, vil bidra til å eliminere gjærinfeksjonen.

Trinn 3

Bruk en dråpe, slipp noen dråper vann og eddikoppløsning i hundens øre to ganger om dagen. Dette vil langsomt eliminere gjærinfeksjonen. For gjærinfeksjoner på huden, bruk løsningen og hell den over hunden i stedet for å bruke en dråpe.

Anbefalt: