Logo no.sciencebiweekly.com

Er dyrehelseforsikring verdt det?

Er dyrehelseforsikring verdt det?
Er dyrehelseforsikring verdt det?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Er dyrehelseforsikring verdt det?

Video: Er dyrehelseforsikring verdt det?
Video: Hvordan hindre smitte? Smittekjeden 2024, April
Anonim

Å gå til veterinæren kan være vanskelig på kjæledyret ditt og enda vanskeligere på lommeboken din. Noen ganger kan det ta bare én dyrelivsbesøk å tørke ut besparelsene dine. For de 79,9 millioner amerikanske boliger med kjæledyr, er det en god idé å vurdere alternativene dine når det gjelder å betale din veterinærregning.

Image
Image

Typer pet forsikring

Med en ny økning i kjæledyrsforsikringstilbud, hvordan vet du om kjæledyrs helseforsikring er det riktige valget for familien din? Som helseforsikring for folk, er det et bredt utvalg av forskjellige typer helseforsikringsprogrammer for kjæledyr. Selv om du ikke vil høre akronymerne HMO eller PPO når det gjelder ditt furrige familiemedlem, er det sikkert forskjellige typer retningslinjer for kjæledyrets helsevesen. Noen kjæledyr forsikringer vil tillate deg å besøke noen veterinær som du vil - om det er en spesialist eller en generell veterinær. Andre retningslinjer er for bestemte veterinærkontorer, noe som betyr at du kun kan besøke kontoret for at forsikringen din skal dekke kostnadene. Men som de fleste forsikringsforsikringer for folk, tillater de fleste kjæledyrforsikringsprogrammer ikke eksisterende forhold, så det er en god ide å komme i gang med en forsikring rett etter at du har tatt imot eller innbydet det nye kjæledyret ditt i familien din.

Hvordan virker petforsikring?

Noen kjæledyr forsikringer virker ikke på samme måte som menneskers helseforsikring fungerer. Med menneskelige forsikringsprogrammer betaler du redusert beløp på tjenestetid når du presenterer din helseforsikringsopplysning. Dette fungerer basert på forhåndsforhandlede beløp at du vil betale den legen, avhengig av din forsikringspolicy. Pet forsikring kan være annerledes. Noen kjæledyr forsikringer har du betaler i sin helhet til ditt veterinære sykehus på det tidspunktet ditt kjæledyr er sett. Deretter sender du en faktura fra veterinærkontoret til kjæledyrforsikringsselskapet ditt. Dyret forsikringsselskap refunderer deg deretter et bestemt beløp, bestemt av din spesifikke policy.

Hvor mye koster det?

Pet helseforsikring varierer i pris avhengig av hvor du bor og hvilken policy du velger. Når du ser etter kjæledyrs helseforsikring, er det viktig å veie to faktorer: den månedlige betalingen og tjenestene / avgiftene dekket. Noen kjæledyr helseforsikring dekker bare veterinær eksamen avgift-avgiften veterinæren kostnader for deg å planlegge en avtale og se en veterinær. Andre kjæledyr helseforsikringer betaler en prosentandel av alle kostnader, inkludert medisiner, operasjoner og ikke-forebyggende prosedyrer, unntatt veterinær eksamen avgift. Også når du velger en policy, er det viktig å faktorere om dyrets rase er utsatt for spesifikke helseforhold før du bestemmer hvor mye dekning som gir mening for deg.

Avsluttende tanker

Til slutt kan bare du og din familie avgjøre om kjæledyrsforsikring passer for deg. Veterinær Doug Kinney, DVM koker det ned til dette: "Hvis ditt kjæledyr var alvorlig syk eller skadet og krevde større operasjon og / eller et utvidet sykehusopphold, ville du være villig til å bruke $ 5000 eller $ 10.000 hvis nødvendig? Hvis svaret ditt er ja, men du er bekymret for hvordan du har råd til det, så bør du i det minste se på å kjøpe kjæledyr forsikring. " Hvis du imidlertid er en av de sjeldne kjæledyrseierne som ikke ville (eller ikke kan) bruke $ 500 eller mer på kjæledyrets helsevesen, vil du kanskje se på å skape en spareplan for kjæledyrets helse, langsiktige løsninger som kredittfirmaer som tilbyr dyreforsorgsrabatter, lokale eller online fundraisers og billige veterinærtjenester.

Av Sara Stuart

Anbefalt: