Logo no.sciencebiweekly.com

Male Labrador Disposition

Male Labrador Disposition
Male Labrador Disposition

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Male Labrador Disposition

Video: Male Labrador Disposition
Video: ПАЛАТОЧНЫЙ КЕМПИНГ в сильный ДОЖДЬ с BUSHCRAFT 2024, April
Anonim

Labradorer er de mest populære hundene i USA, ifølge American Kennel Club. De gjør gode service dyr eller hjemmekamre og er nyttige hjelpere på jakt ekspedisjoner. Labradorer med gule, mørkebrune eller svarte strøk veier mellom 55 og 75 lbs. Den jevne disposisjonen til hannlige Labradors gjør dem ideelle, familievennlige kjæledyr.

Image
Image

Selv Temperament

Mannlige labradorer er begunstiget som hjelpsomme, sosialt godt tilpassede og lojale følgesvenner, spesielt av eldre og funksjonshemmede. Deres vinnende, godmodige disposisjoner og generell vennlighet til alle komers gjør det enklere for eierne å ta dem til offentlige steder som supermarkeder, biblioteker og gater. Disse egenskapene, ekstremt viktige i arbeidstakerne i den offentlige sektoren, som for eksempel politihundenheter, tjener også individets behov. En dårlig herdet hund legger bare til byrden av alder eller funksjonshemning. Et pålitelig temperament er en viktig kvalitet i ethvert tjenestedyr, som må håndtere alle slags situasjoner og en rekke personer.

Intelligens og Alertness

De intelligente og våte disposisjonene til mannlige labradorer gjør dem til gode dyrehjelpere til mennesker som utfører en rekke jobber, blant annet søke- og reddingshunder utplassert under nasjonale og lokale katastrofer. Labradorer er ofte trent til å finne savnede personer, og andre lærer å spore kriminelle for politiet. Alle disse er arbeidshunder som ofte samhandler med publikum. Noen av dem er ekte dyrehelter, og sparer liv regelmessig. Labradorer stoler også på sin overlegne luktsans i det følsomme arbeidet med å gjenvinne kropper etter jordskjelv, flom og branner.

Mangel på aggresjon

Ifølge den amerikanske Kennelklubben viser en typisk Labrador en "vennlig, utgående, tractable natur, ivrig etter å behage og ikke-aggressiv mot menneske eller dyr." Dette omdømme for en solfylt disposisjon er en av grunnene til at Labradors er så populære i USA i dag. Disse hundene, som opprinnelig kom fra Newfoundland, krever mye trening og solid lederskap fra eiere. Deres ikke-aggressive disposisjon gjør disse dyrene tilhengere, snarere enn ledere. For eksempel venter en Labrador for at eieren skal gå ut av en dør, i stedet for å begrense seg selv.

Familievennlig

En familievennlig disposisjon er en viktig kvalitet for kjæledyr som bor i et hjem med barn. Disse lekefulle og atletiske hundene kan følge med og holde tritt med eldre barn, samtidig som de viser den karakteristiske mildheten av denne rasen når de gir yngre barn en pasientlegat. Mannlige labradorer aksepterer også andre kjæledyr, som viser samme lettgående disposisjon og toleranse de utviser med barn.

Av Danielle Henley

Anbefalt: