Logo no.sciencebiweekly.com

Pet-Safe Pest Control

Pet-Safe Pest Control
Pet-Safe Pest Control

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Pet-Safe Pest Control

Video: Pet-Safe Pest Control
Video: 6 stille Anzeichen, dass es deinem Hund schlecht geht... 2024, April
Anonim

Vi ønsker alle våre hjem og hager fri for uønskede insekter. Men hvis du er en kjæledyrseier, har barn eller er generelt bekymret for helsen din, bruker pesticider og andre skadelige kjemikalier for å kontrollere skadedyr et mindre enn ønskelig alternativ. Heldigvis finnes det mange naturlige løsninger for skadedyrsbekjempelse som ikke vil skade deg, kjæledyr eller din familie, så vel som rikelig med informasjon tilgjengelig på nettet, slik at du kan undersøke den beste løsningen for ditt husholdning.

Image
Image

Forskning "Pet Friendly" Pest Control Products

Det finnes mange skadedyrsbekjempende produkter på markedet som inneholder kjæledyr- og barnevennlige, giftfrie ingredienser. Disse produktene er tilgjengelige for kjøp online eller hos din lokale maskinvarebutikk og inneholder ingredienser som sitrongress, sitrusoljer og eukalyptus som er naturlige løsninger for skadedyrsbekjempelse. Matkvalitets diatoméjord er også en veldig populær kjæledyrsikker løsning for å rive hjemmet ditt og verftet med slike skadedyr som lopper, edderkopper, biller og ørepynt. Bare vær sikker på at du bruker matematisk diatoméjord i stedet for "pool grade", som brukes til filtrering av svømmebasseng.

I løpet av søket må du huske på at selv om et produkt touts seg som "kjæledyrvennlig" eller "naturlig", bør du alltid undersøke dette produktet for å finne ut om det er tilfeller av at det har forårsaket dårlige effekter hos kjæledyr i fortiden. For eksempel, skadedyrsbekjempende produkter som inneholder et "bittering" -agent som tilsynelatende stopper kjæledyr fra å innta det, kan ikke fungere på kjæledyr som er ganske glade for å chow ned på bittere ting. Dette er grunnen til at bitter eplebeskyttende ikke virker for en rekke hund- og katteeiere. Også mange naturlige produkter og hjemmemedisiner kan synes å være trygge, men stoffer som er relativt sikre for mennesker, er ikke trygge for dyr. For eksempel er bruken av øl, hvitløk og / eller kafferom å fjerne en hage med snegler og snegler ikke en trygg praksis for de som eier kjæledyr.

Drep mygg uten kjemikalier

Når været blir varmere begynner myggene å overflate. For varme sommernetter uten mygg, prøv å plassere en bolle med lønnesirup eller brunt sukker og vann i en tallerken. Mygg vil bli tiltrukket av naturlige sukkerarter i blandingen og holde seg til innholdet. Hvis dette ikke appellerer til deg, prøv en insektlampe eller "bugszapper". Disse lampene tiltrekker mygg med ultrafiolett lys og elektrokerer dem når de kommer nær lampen. Mygglampe er en kjemisk fri måte å kontrollere mygg på, men bør brukes med forsiktighet som med enhver annen elektrisk enhet.

Kontroll myrer med såpe og vann

For å drepe maur, prøv å blande tre spiseskjeer av giftfri såpe med 16 gram varmt vann i en tom sprayflaske. Bland innholdet og spray hvor myrpopulasjonen er mest utbredt. Hvis myrhyllene er synlige, bruk en hageslange for å fjerne åsene. Selv om maur kan komme tilbake til slutt, er det kontinuerlig å sprøyte åsene med vann en relativt rask prosess, og garantert ikke å skade din hund eller familie. I tillegg kan myrer som samles på dekk, uteplasser eller betong elimineres ved hjelp av hageslange og oppvaskmiddel eller vaskemiddel.

Sett inn skadedyrsbekjempende insekter i hagen din

Å introdusere andre arter av insekter i hagen din, er en god kjæledyrvennlig, giftfri måte å kontrollere visse hekkedyr på. Du kan kjøpe levende nyfødte på ditt lokale hagesenter for å kontrollere bladlusene eller introdusere bønne mantisegg for å kontrollere en rekke insektpopulasjoner. Å introdusere andre arter av insekter styrer ikke bare skadedyr, men bidrar også til hagen din økosystem uten å risikere helsen til din hund, familie eller miljø.

Ring en pet-vennlig utrydder

For mer alvorlige skadedyrskontrollproblemer, prøv å ringe et utryddelsesfirma og spørre om deres kjæledyr og miljøvennlige alternativer. De fleste kommersielle exterminators vil ha kjæledyrvennlige alternativer tilgjengelig og er den beste ressursen for å diskutere ingredienser, prosesser og utryddelsesplaner.

Av Leah Vlemmiks

Kanadisk levende; 10 trinn for å forbedre innendørs luft; David Steinman Kanadisk levende; 7 måter å holde feilene unna; Yuki Hayoshi Snegle og slug kontroll fra et veterinært perspektiv

Anbefalt: