Logo no.sciencebiweekly.com

Hvorfor hver hund skal spise fersk mat.

Hvorfor hver hund skal spise fersk mat.
Hvorfor hver hund skal spise fersk mat.

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvorfor hver hund skal spise fersk mat.

Video: Hvorfor hver hund skal spise fersk mat.
Video: 10 øvelser på 10 minutter 2024, April
Anonim

I løpet av de siste årene har utallige nye kjæledyrprodukter blitt tilgjengelige, slik at vi kan fullstendig ødelegge våre valper (ja, hunden min trenger sin egen valpaktivitetssporing, takk for at du spør). Fra leketøy leveringstjenester til on-demand hundevandere har de fleste av disse nye produktene og tjenestene gjort det mye enklere å gi våre hunder den beste livskvaliteten.

Nylig er det nye kjæledyrproduktet på blokken sunnere mat. Som virker som gamle nyheter, til du ser hva mulighetene nå er. Vi snakker ikke om en annen kornfri kibble her. Vi handler om fersk hundemat laget med ekte ingredienser som kjøtt og grønnsaker. (Og ingen av de dårlige tingene som finnes i masseproduserte kjæledyrsmat). Det er enda bedre, det koster det samme som premium kibble (eller mindre hvis du drar nytte av flotte introduksjonstilbud).

kreditt: NomNomNow
kreditt: NomNomNow

Etter litt forskning ser det ut til at fersk hundemat gjør mer enn bedre enn kibble. Veterinærer sier at det har reelle fordeler som hunder opplever i så lite som et par uker, og utvidet forskning viser livslang helseforbedring.

Friske matere rapporterer å se utallige helsemessige fordeler i hundene deres, inkludert:

  • En mykere, skinnende pels
  • Mindre, fastere avføring
  • Mer energi
  • Mer spenning på måltidstid
  • Hjelpe fra allergi og andre kroniske lidelser

En eier, som spiser ferske måltider fra populære NomNomNow, kunne ikke si nok om resultatene.

"Når det gjelder helsemessige fordeler, har effekten vært betydelig, og hennes veterinærer sier at Bella er en av de sunneste bulldogene de har sett da hun mistet ekstravekt, oppnådd utholdenhet, fikk en sunn kappe og viste generelle forbedringer i helsen og redusert vår veterinær regninger," eier Bennet forteller oss. "Selv folk på gaten slutter å kommentere hvor sunn hun ser ut og spør oss om tips, spesielt når det gjelder mat. For en hund er måltider en av de største gledene de har, og vi ønsket å få hvert måltid til å telle i Bella liv Hvis du vil at hunden din skal spise sunt, nyte måltidene og leve livet til det er fullt, bytt til fersk mat fra NomNomNow."

kreditt: NomNomNow
kreditt: NomNomNow

Hvis det er en ting vi alle kan være enige om, er det at våre hunder er medlemmer av våre familier. Og som alle andre familiemedlemmer fortjener de ingenting, men det beste.

Hør om fersk hundemat, ble det plutselig klart at det ofte ikke er noen forbedring av den typen "naturlig" kibble vi kjøper, sammenlignet med de mange andre livskvalitetsforbedringene våre hundene opplever i disse dager. Og på slutten av dagen, som vil hjelpe hunden min til å bli lykkeligere (og sunnere)? Leker er flotte, men hvis hundens mat er fylt med ikke-naturlige ingredienser, må vi lure på om vi forkorter tiden vi kommer til å nyte sammen.

Akkurat nå kan du prøve fersk hundemat fra kundenes kjære, friske merke. NomNomNow tilbyr et prøvetilbud på 50% av hundens første to bestillinger. Av alle de tingene vi bestiller online for våre valper, må dette være det viktigste. Med dette tilbudet på 50% avslag, er det en no-brainer å prøve.

Få 50% rabatt på hundens første to bestillinger av NomNomNow friskt hundemat levering.

Anbefalt: