Logo no.sciencebiweekly.com

Beste sengetøy for en hund som gir fødsel

Beste sengetøy for en hund som gir fødsel
Beste sengetøy for en hund som gir fødsel

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Beste sengetøy for en hund som gir fødsel

Video: Beste sengetøy for en hund som gir fødsel
Video: Самые известные Животные-людоеды, убившие более 1000 человек. Большой выпуск 2024, April
Anonim

Når du setter opp et sted for din gravide hund å hakke hennes valper, vil du velge noe behagelig for din mamma hund, trygg for valpene sine og lett for deg å rydde opp. Alternativer florerer, men du vil finne det beste som passer dine behov; avis, valpeklær og flatt sengetøy er vanlige valg.

Image
Image

Avis eller Puppy Pads

Avis og valpeklær er ideelle sengetøy. De er billige og engangsbruk, og de ligger flatt. Det er mindre risiko for at nyfødte valper blir sammenflettet, som de kunne med ting som håndklær. Du må avhende avis eller valpeklær daglig, om ikke flere ganger om dagen, slik at væskene ikke jorder babyene eller, verre, begynner å mugg eller havn sopp og bakterier. Når valpene blir mobile, vil mange oppdrettere bytte fra avis eller valpeklær til håndklær, laken eller en badematte.

Sengetøy å unngå

Unngå å bruke trespring og halm som sengetøy til nye valper. Du kan bruke wood shavings når valpene er 4 uker gamle; raskere enn det og sponingen kan bli sittende fast i halsen. Pine og cedar oljer er påstått å forårsake nevrologisk skade på valper; hvis du skal bruke trebomber, er asp bedre valg. Halm er hul og kan havne midd og andre bugs, så det er best å unngå det helt når du løfter et valpekull.

Av Whitney Lowell

Anbefalt: