Logo no.sciencebiweekly.com

Store hunder som er barnevennlige

Store hunder som er barnevennlige
Store hunder som er barnevennlige

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Store hunder som er barnevennlige

Video: Store hunder som er barnevennlige
Video: Why Dogs Age Faster Than Us 2024, Kan
Anonim

Mange store hunderaser gir gode følgesvenner for barn. Store hunder oppdrettet spesielt for følgesvenn og milde temperamenter er ideelle. Vokthundraser kan sikkert være kjære følgesvenner, men deres beskyttende natur kan føre til at de opptrer aggressivt mot barnas lekekamerater hvis de oppfatter at det er noen trussel mot deres sikkerhet (for eksempel i et ufarlig tagspill). De beste egenskapene til barnevennlige raser inkluderer en myk disposisjon, ønske om å ta vare på og eier lojalitet. Til slutt oppfordrer og dyrker dyret i et kjærlig hjem alle hundens positive egenskaper. Her er bare noen få populære store hunderaser kjent for å være perfekte familie kjæledyr.

Image
Image

Newfoundland

Ifølge AKC, "Sødhet av temperament er kjennetegnet til Newfoundland." Hvis det er riktig sosialisert, er denne milde giganten ganske godt garantert å være godmodig med omtrent alle, spesielt barn. Faktisk kan han sannsynligvis lære barn en ting eller to om god oppførsel! Newfoundlands er også kjent for sin sosialitet og behov for selskap. Det er ikke en god ide å få et Newfoundland hvis timeplanen krever at han blir værende alene i flere timer om gangen.

Golden retriever

Den gyldne retrieveren er en populær familiehund, ifølge American Kennel Club. Rasen er kjent for kjærlig oppmerksomhet og er mild mannered. Bred for å hente fugler, hundene har en naturlig myk munn og lite i vei for defensive instinkter. Den myke munnen betyr at de ikke vil klemme kjeftene mens de spiller. Golden retrievers blandet med andre retriever raser eller poodles gjør også gode store rase kjæledyr.

Labrador Retriever

Labrador Retriever er en av de vanligste familiehunder. De er kjent for å være kjærlig og lojal. De er moderat beskyttende, men ikke aggressive. Labradorer deler mange av de samme egenskapene som en gylden retriever, men de har en kortere frakk som krever mindre vedlikehold. Noen av egenskapene de deler er en myk munn, mild temperament og eier lojalitet. Det sterke ønske om å hente gjør dem gode for å spille henting med barn. Labs er gode i en rekke klimaer og de nyter den lekende oppmerksomheten til barn.

Flott dansker

The Great Dane er en stor rase utviklet for jakt og vokter eiendom. Til tross for den aggressive naturen til bakgrunnen, er rasen veldig myk og fungerer bra for barn. De er store, men surefooted, oppmerksomme og ikke sannsynlig å banke over eller skade barn ved et uhell, men voksne bør gi tilsyn rundt små barn. Noen individuelle store danskere er kjent som sofa-poteter og litt lat, kjærlige hunder. Store danskere krever plass til å leke og flytte. En stor gårdsplass gir et godt område for dem å leke med barn. Inneslutning i små leiligheter er ikke et godt valg for store danskere. Små mellomrom gjør dem mer sannsynlig å banke barn ved et uhell.

Bloodhounds

Bloodhounds er passive med mindre en duft er til stede. Hundene beveger seg sakte rundt i hjemmet og vil ikke slå barna over som andre store raser, men Breeders.com anbefaler voksne å overvåke samhandlinger med små barn for å forhindre at den store rasen kommer fra å stikke dem ned ved et uhell. Hundene er ikke altfor kjærlige, men de svarer ikke aggressivt til lekende barn. Hundene er så milde mannered at du må instruere barna å forhindre tilfeldig misbruk. Å heve en blodhound krever ikke båndtrening og en lukket gård. Hundene vil instinktivt jage dufter til de går tapt.

Andre store, familievennlige hunder

Her er noen flere store hunder som gjør kjempebra kjæledyr i husholdninger med barn: Bernese fjellhund, Stor Pyreneene, Mastiffer, Standardpudler og Collies.

Av Zach Lazzari

Avenue K9: Topp 10 barnevennlige hunderaser Oppdrettere: De beste hundene for barn American Kennel Club: Bernese Mountain Dog American Kennel Club: Great Dane https://www.yourpurebredpuppy.com/reviews/newfoundlands.html> Din renbredde valp: Newfoundlands

Anbefalt: