Logo no.sciencebiweekly.com

Hva var Labradors Bred til å gjøre?

Hva var Labradors Bred til å gjøre?
Hva var Labradors Bred til å gjøre?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hva var Labradors Bred til å gjøre?

Video: Hva var Labradors Bred til å gjøre?
Video: Жареный рис с АНАНАСОМ и КУРИЦЕЙ по-тайски | Два рецепта 2024, Kan
Anonim

Labrador retrievere er intensivt elskede sportshunder som er inventar som kjæledyr i husholdninger over hele verden. Disse kanadiske innfødte hunder er svært populære, ikke bare for deres målte og milde disposisjoner, men også for deres lette treningsopplæring. Labrador retrievers er også vanligvis opptatt av å imponere sine eiere. Lydighet er utvilsomt deres forte.

Image
Image

Tidligste dager

Som en rase kom Labrador retrievere i full gang når forskjellige spaniels, setters og til og med andre retrievere ble brakt inn i deres blodlinje. Etter dette skjedde de jakt på alvor. Før den tiden var de imidlertid hovedsakelig ansatt for å hjelpe fiskere, enten for å gå etter fisk som ved et uhell hadde tatt av fiskekrokene eller reeling i nettet.

Begynner som Retrievere

Labrador retrievere ble oppdrettet, ettersom navnene deres kommuniserer, for å hente - både fugler og fisk. Canada gjess, for eksempel, var et stort fokus for disse retrievers. Labrador retrievere har sterke kjever og brede hoder - begge fysiske egenskaper som hjelper dem sterkt med å holde betydelige fugler. Deres oppgaver i historien var på ingen måte begrenset til jaktoppgaver, da de også var ivrige etter å låne hjelpepoter til andre nødvendige oppgaver.

Henter som kjæledyr

Henting er dypt innblandet i Labs som en rase, selv om de aldri har blitt tildelt disse typer jobber. Hvis en Labrador retriever følger med familien på en dagstur til en innsjø, kan han bare tilbringe hele ettermiddagen etter ting, enten flytende grener i vannet eller leketøyballene. Han kan også gjøre mye svømming. De furrige gutta kan bare ikke hjelpe det.

Vanlige moderne jobber for laboratorier

Labrador retrievers er kjent for å være, ganske enkelt satt, hund trening drømmer. De pleier å suge opp trening som svamper og er ikke sta om å lære i noen kapasitet. På grunn av disse sterke egenskapene blir de ofte "ansatt" for mange typer jobber. Mange Labrador retrievere, for eksempel, fungerer som guidehunder for synskadede. De er ofte sett som terapi hunder som gir følelsesmessig støtte og trøst for folk å gå gjennom vanskelige erfaringer, inkludert sykdommer. Søke og redning, narkotikasnuting og sledding er alle også vanlige jobber for flittige laboratorier. De jobber noen ganger som vakthund.

Av Naomi Millburn

DogChannel.com: Labrador Retriever American Kennel Club: Labrador Retriever Side DogChannel.com: Populære Hunder - Labrador Retrievere DogChannel.com: Egenskaper av Labrador Retriever The Westminster Kennel Club: Retriever (Labrador) Animal Planet: Labrador Retriever

Anbefalt: