Logo no.sciencebiweekly.com

Cures for hunder med magestøy

Innholdsfortegnelse:

Cures for hunder med magestøy
Cures for hunder med magestøy

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Cures for hunder med magestøy

Video: Cures for hunder med magestøy
Video: Kaldsår 2024, April
Anonim

Overdreven magestøy i en hund kalles borborygmus. Det er vanligvis ledsaget av flatulens, kløe, abdominal distention og konstant rastløshet. Borborygmus er vanligere hos større raser, som tyske hyrder eller Newfoundlands, men kan forekomme hos enhver enkelt hund. Når en veterinær har utelukket parasitter eller en sykdom som årsak, kan eieren prøve en rekke botemidler.

Image
Image

Fjern Corn Meal

Først er det viktig å fjerne mais fra hundens diett. Korn er en viktig årsak til intestinal gass. Ikke bruk noen kommersiell hundemat som viser maisemel som hovedbestanddel. I følge Dog Food Project har maismalt dårlig næringsverdi og bør unngås.

syrenøytraliserende

En over-the-counter antacid som Pepto-Bismal kan ha den samme effekten på et tanntarmsystem som et menneske. Små mengder er ofte nok til å berolige en hunds mage.

Høy fiber

Høy fiber er viktig. Kokt brun ris er effektiv. Faktisk består ris og kylling av en felles diett for tyske hyrder, en rase som ofte lider borborygmus. Melkbein er en trygg behandling.

enzymer

Vanlig yoghurt er en effektiv kur. Enzymer i yoghurt hjelper hundens fordøyelsessystem å arbeide mer effektivt. En veterinær kan foreskrive svin pankreatiske enzymer for et dyr med ekstreme fordøyelsesproblemer.

Vanlig Gresskar

Noen få skjeer av vanlig gresskar kan lindre en hunds mage. Gresskaret kan være hjemmelaget eller fra en boks, så lenge det er uspisert.

Massasje

En mild massasje kan være effektiv. Stil rolig dyret å ligge på ryggen, og forsiktig gni buken.

Anbefalt: