Logo no.sciencebiweekly.com

Over Counter Pain Meds for Dogs

Innholdsfortegnelse:

Over Counter Pain Meds for Dogs
Over Counter Pain Meds for Dogs

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Over Counter Pain Meds for Dogs

Video: Over Counter Pain Meds for Dogs
Video: Vi sy en hængekøje til en kat. Hvordan man laver en hængekøje til en kat under stolen. 2024, April
Anonim

Likhetene i metabolismen hos både hunder og mennesker gjør det mulig å bruke visse humane legemidler på hunder. For å behandle smerte fra skade eller leddgikt, er det flere over-counter smerte medisiner som kan brukes.

Aspirin

Aspirin er bra for en hunds smerter og smerter. Det kan bidra til å redusere betennelse, men kan forårsake opprørt mage.

glukosamin

Glukosamin er en vanlig ingrediens lagt til moden hundemat og mange hundeservietter. Det bidrar til å redusere smerte forbundet med leddgikt, og bidrar til å opprettholde sunne ledd. Kosttilskudd finnes i enhver vitaminbutikk.

Rådfør deg med Veternarian

Som med eventuelle diettendringer eller medisiner, kontakt din veterinær om riktig dosering. Den riktige mengden bestemmes av hundens størrelse og vekt, levers helse, alder og avle.

Bruk bare som nødvendig

Som med all medisin, betyr det bare fordi det er over disken, at det ikke kan ha skadelige effekter hvis det blir misbrukt eller overutnyttet. For mye av disse medisinene, sammen med en diett som er høy i kjøtt, kan forstyrre hundens lever og føre til et mye større problem enn smerten det opplever.

Advarsel

Tylenol (acetaminophen) er en svært vanlig smertestillende hos mennesker, og noe de fleste ikke ville tenke to ganger om, siden aspirin er et vanlig smertestillende middel for hunder. Imidlertid er Tylenol svært giftig for hundens lever og kan være dødelig.

Anbefalt: