Logo no.sciencebiweekly.com

Kan hunder spise skinkehanker?

Innholdsfortegnelse:

Kan hunder spise skinkehanker?
Kan hunder spise skinkehanker?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Kan hunder spise skinkehanker?

Video: Kan hunder spise skinkehanker?
Video: Рецепт итальянской карбонары 2024, April
Anonim

Det er så naturlig at hundene elsker alle slags bein så klart at det kan komme som en overraskelse at amerikanske mat- og narkotikahandel sier at hunden ikke under noen omstendigheter skal bli gitt dem. Selvfølgelig er det allment kjent at hunder ikke skal gis fisk, kylling eller andre fjærfeben som splinter i skjær og kan kutte innside. Men hva med biff, lam og svinekjøtt? Ifølge FDA er selv disse beinene farlige for hunder. Veterinæruttalelsen varierer imidlertid over hvorvidt ingen bein eller bare visse typer ben er best for hunder.

Image
Image

Hva FDA sier om bein til hunder

Ifølge FDA-beinbukning trur hundene med en lang liste over farer, inkludert ødelagte tenner, munn- eller tunge skader, kvelning, forstoppelse og magesmerter. De foreslår at du snakker til veterinæren om kunstige beinlignende produkter for at hunden din kan trygt tygge på.

Hva noen veterinærer sier om bein til hunder

Noen veterinærer sier at det er trygt å gi bein til hunder hvis du følger visse retningslinjer. Ben som splinter etter å ha blitt tilberedt som fjærfe, ribber, biff og svinekoteletter bør unngås. Det samme gjelder for svært små bein som kan bli svelget hele og blokkere tarmene. Men store myke ben som finnes på enden av bena, som knokler, eller i dyrenes haler er mykere enn en hunds tenner og er trygge for å tygge i moderasjon.

Ham Shank Bones

Enkelte bein er vanskeligere enn hundens tenner og bør ikke gis til dem. Disse inkluderer skaftet, eller den nedre delen av benet, benet. Ribben, lapskaus og biffbein er også harde ben. Faren er at en hund kan sprekke og knuse tennene på dem.

Behandlede bein

Kanskje det beste alternativet er å gi dine kjæledyr behandlede bein. Pet leverandører selger spesielt behandlet ekte biff bein som er trygge for hunder. Disse beinene er sterilisert, og eliminerer risikoen for bakteriell infeksjon. De er langvarige og tilfredsstiller hundens naturlige instinkt for å tygge og trene sine kjever.

Anbefalt: