Logo no.sciencebiweekly.com

Hva trenger skilpadder å leve?

Innholdsfortegnelse:

Hva trenger skilpadder å leve?
Hva trenger skilpadder å leve?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hva trenger skilpadder å leve?

Video: Hva trenger skilpadder å leve?
Video: Har min hund feder, hvis den har varm snude? Dyrlægens brevkasse 2024, April
Anonim

Skildpadder er amfibier som er avhengige av deres naturlige miljø for livet. Fordi disse omgivelsene kan variere vilt, har skilpadder tilpasset seg størrelse, vekt, livsstil, kostbehov og til og med farge for å overleve i naturen.

Image
Image

Fakta om skilpadder

Turtles dekker et bredt spekter av egenskaper og behov avhengig av deres art. Skilpadder kan være 3 tommer til 8 fot lange, og veie opp til 1800 kg. De kan leve i havet eller ørkenen, med behov som imøtekommer miljøet. Alle skilpadder puster luft og spiser imidlertid, og krever noen vanlige levestandard.

Landskildpadder

Skildpadder, landskildpadder og bokskildpadder lever på tørr land og kan til og med eksistere i ørkenforhold. Disse skilpaddene krever en vanlig kilde til ferskvann som er skilt fra deres levekår, ekstremt tørt vær og konsekvente temperaturer, slik at de kan holde seg varm. Landskildpadder trenger ikke å tilbringe så mye tid som havskildpadder, siden deres miljø (ikke-marine) er naturlig varmere.

Marine Turtles

Marine skilpadder og havskilpadder lever i elver og innsjøer, havet eller områdene der de har tilgang til både land og vann. De er fortsatt luftpuste og må kunne nå overflaten for å puste. De trenger tilgang til sol for å varme seg og kan tilbringe timer som basker på strender eller elvebredder for å opprettholde temperaturen.

Matkilder

Alle skilpadder, uavhengig av deres habitat, krever tilstrekkelige matkilder. Noen skilpadder er altomfattende og spiser planter og dyr; andre er plantelevende og spiser bare planter. Uansett er en forsyning av marine- og jordplanter, insekter, mindre skilpadder, fisk og ormer en nødvendighet, hvis en skilpadde skal overleve.

Beskyttelse

Alle skilpadder kan bli rovdyr til større rovdyr, og det er derfor behov for steder som kan gi beskyttelse. Disse stedene inkluderer planter, bergarter, logger, grotter og til og med overliggende elvebredder. Beskyttelsessteder gir også skilpadder et sted å bygge rede og legge egg.

Anbefalt: