Logo no.sciencebiweekly.com

Kjennetegn på en sknoodle

Innholdsfortegnelse:

Kjennetegn på en sknoodle
Kjennetegn på en sknoodle

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Kjennetegn på en sknoodle

Video: Kjennetegn på en sknoodle
Video: Telt og presenning Camping i regnet på et fjell med hunden min 2024, April
Anonim

En schnoodle er et kryss mellom en schnauzer og en puddel. Noen ganger kalt en designerhund, det er ennå ikke en offisielt anerkjent hunderase, men det blir en populær familie kjæledyr. De kombinerer puddelens intelligens med lojaliteten til schnauzeren, slik at de gjør hengiven og klok følgesvenner.

Image
Image

typer

Schnoodles kan være hvit, svart, grå, brun eller gylden i fargen. Håret deres kan ha tendens til å virke, som schnauzere, eller mykt og krøllet, som pudler.

Schnoodles kommer i fem størrelser. Den gigantiske schnoodle er et kryss mellom en gigantisk schnauzer og en standardpuddel; den kan veie opp til 70 pounds og står ca 26 tommer på skulderen. Standard schnoodle veier mellom 44 og 66 pounds og står 20 til 26 inches. Den middels schnoodle veier mellom 26 og 44 pounds og står 16 til 20 tommer. Miniatyrschnoodle veier mellom 13 og 26 pounds og står 12 til 16 tommer. Teacup, eller leketøy, schnoodle veier 6 til 13 pounds og står 8 til 12 inches.

Personlighet

Schnoodles sies å være lett å trene fordi de elsker å tilfredsstille folk. De er aktive og lekne og er kjent for å være smart og nysgjerrig. De liker hundesport som smidighet, flyball og henting, og de liker å leke i vann. De elsker oppmerksomhet og er noen ganger trent til å være sertifiserte terapihunder som besøker syke og eldre. De er kjærlige og lojale kjæledyr som kan leve i opptil 16 år.

Egenskaper

Verken Schnauzers eller Poodles kaster pelsen deres, så de fleste Schnoodles gjør heller ikke. Dette gjør dem ideelle hunder for folk med kjæledyr allergi. Og fordi de er hybrider, er de resistente mot sykdommene som ofte er forbundet med renbrede. De mindre schnoodles vil gjøre det fint å bo i en leilighet fordi de kan få tilstrekkelig trening innendørs.

Omsorg

Schnoodles har hår i stedet for pels, så det fortsetter å vokse. Det gjør regelmessig grooming viktig; du kan gjøre det selv eller gå til en profesjonell groomer. De elsker selskap, så de vil ikke gjøre det bra i et hus der de er alene hele dagen. De gjør det beste når de kan leve innendørs, selv om de gjør som vanlig utendørs trening. De større typene trenger spesielt regelmessige turer.

problemer

Vokt dere for deres tendens til å grave. De har også en tendens til å være yappy, en vane som kan reduseres tidlig i trening. De kan være sta og litt vanskelig å huske.

Anbefalt: