Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan gi en hundemetamukil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan gi en hundemetamukil
Hvordan gi en hundemetamukil

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan gi en hundemetamukil

Video: Hvordan gi en hundemetamukil
Video: BSc Zoology - Class Aves (Birds) - Excretory System of Birds - Lecture66 2024, April
Anonim

Hunder blir forstoppet akkurat som folk gjør. Vanlige årsaker er mangel på trening og feil diett. Fôr hunden din til en høyverdig hundemat og gi mange muligheter for mosjon, kan forhindre forstoppelse. Likevel, til tross for din beste innsats, kan hunden din av og til lider av forstoppelse. Selv om det ikke er FDA godkjent for bruk hos hunder, anbefaler en hjemmeværende veterinær ofte å behandle forstoppelse hos hunder er Metamucil (som er et merkenavn for psyllium).

Trinn 1

Kjenne at hunden din har forstoppelse. Hunder vil normalt ha en eller to avføring hver dag. Forstoppede hunder vil noen ganger ha mer tarmbevegelser enn normalt på daglig basis, men de vil passere små, harde og tørre avføring. Hunden kan belastes mens du prøver å passere avføring, og vil virke ubehagelig. Han kan knuse over eller knuse seg i en vanskelig posisjon.

Steg 2

Hvis du mener at hunden din er forstoppet, bør du vurdere å administrere Metamucil. Det er et bulkformende avføringsmiddel som er avledet fra det fibrøse belegg av et plantefrø. Passerer gjennom hundens tarmkanal ufordelt, absorberer den vann og utvides i størrelse en gang i tykktarmen. Dette myker hundens avføring og gjør den større, og stimulerer dermed tarmkonstruksjonene og gjør det lettere for avføringen. Metamucil er lett tilgjengelig i disken på et apotek.

Trinn 3

Legg Metamucil til hundens kosthold, fortrinnsvis bland det med våt mat. Gi en halv teskje to ganger om dagen til små hunder, og to teskjeer to ganger om dagen til større hunder. Sørg for å gi hunden rikelig med vann. Det kan ta 12 til 72 timer for Metamucil å være effektiv.

Anbefalt: