Logo no.sciencebiweekly.com

Hjem Remedy for Skunk Spray på hundene

Innholdsfortegnelse:

Hjem Remedy for Skunk Spray på hundene
Hjem Remedy for Skunk Spray på hundene

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hjem Remedy for Skunk Spray på hundene

Video: Hjem Remedy for Skunk Spray på hundene
Video: Your Doctor Is Wrong About Cholesterol 2024, April
Anonim

Tomatjuice har lenge vært standardvask for en skunky hund. Men det er rotete, og du har kanskje ikke nok plass i en nødsituasjon. Dessuten fungerer det ikke så bra. Det er enklere, bedre løsninger for å kvitte hunden din med skunk lukt.

Baking soda og peroksid

Bland 1 qt. hydrogenperoksid med 1/4 kopp natron, 2 ts. flytende såpe og nok varmt vann til å vaske hunden grundig. Arbeid i pelsen og la oppløsningen på i 5 til 10 minutter og skyll. Gjenta om nødvendig. Ikke oppbevar blandingen i en lukket beholder, da den kan briste.

Hvit eddik og oppvasksåpe

Svamp det berørte området med destillert hvit eddik, vask deretter med fortynnet oppvaskmiddel. Ikke få en løsning i hundens øyne. Hvis hunden din ble sprayet i ansiktet, skyll det gjentatte ganger med vanlig vann.

Apple Cider Eddik Mix

Bland sammen 1 qt. hydrogenperoksid, 1/4 kopp natron, 2 ts. oppvaskmiddel (daggry anbefales), 1 qt. eple cider eddik, 1/2 kopp pulverisert OxyClean og 1 qt. varmt vann. Bland i en bøtte og svamp den på hundens pels. La i 5 til 10 minutter, skyll deretter.

Listerine Mouthwash

Hell Listerine munnvann eller tilsvarende i en sprøyteflaske og våt ned hunden din. La i minst 5 minutter, skyll deretter.

Salt sjampo

Bland 1/4 kopp parabolen såpe (eller 1/2 kopp sjampo) i en gallon krukke med 1/2 kopps tablesalt. Rist godt og la blandingen sitte i 10 minutter. Svamp eller hell på hunden din. Arbeid det i pelsen hennes, la det sitte 5 minutter, skyll deretter. Følg med sjampo.

Tannkrem

Bland 1/4 kopp tannkrem i 1 quart varmt vann. Bland godt og bruk på hundens kappe og jobbe den i pelsen. La blandingen sitte i 5 minutter, skyll deretter.

Anbefalt: