Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan helbrede Sprukne Pote Pads på en hund

Innholdsfortegnelse:

Hvordan helbrede Sprukne Pote Pads på en hund
Hvordan helbrede Sprukne Pote Pads på en hund

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan helbrede Sprukne Pote Pads på en hund

Video: Hvordan helbrede Sprukne Pote Pads på en hund
Video: CAMPING in RAIN and SNOW - Tent - FREEZING - Dog - ASMR 2024, April
Anonim

Å gå på sprukne pote pads kan være svært ubehagelig for hunden din. Selv om det vanligvis ikke er en alvorlig tilstand, bør knuste poter behandles raskt for å unngå ytterligere komplikasjoner, for eksempel blødning eller infeksjon. Det er noen enkle trinn du kan ta hjemme for å forhindre og behandle en hunds følsomme poter. Rådfør deg alltid med en veterinær før du administrerer kjæledyret ditt.

Image
Image

Trinn 1

Ta hunden til en veterinær for å sikre at det ikke er noen underliggende medisinsk problemstilling. Veterinæren kan utføre en biopsi for å teste for hudforhold eller en blodprøve for å bestemme hundens sinknivå. Hvis det er et underliggende medisinsk problem, kan veterinæren foreskrive medisiner for å behandle hudtilstanden og / eller fiskeolje-kosttilskudd for å legge til hundens mat hvis det oppdages en sinkmangel.

Steg 2

Finn måter å hindre at hunden din eksponerer for harde stoffer som kan forårsake paw cracking - hvis veterinæren din anser at hundens tannproblemer ikke skyldes et medisinsk problem. Unngå å bruke sterke kjemikalier for å rengjøre gulvene dine og bruk økologiske produkter som en erstatning. Begrens hundens eksponering mot plantevernmidler og andre kjemikalier som finnes i gress, varm asfalt og fortovssalt som brukes til smelting av is.

Trinn 3

Påfør en dyresikker fuktighetskrem direkte på hundens poter for å berolige de sprukne poteputene. Kjøp også hundesokker så hunden vil ikke slikke eller tygge på potene mens de heler. Gi hunden godbit hver gang den bærer støvletter, uten å prøve å ta dem av i huset til det er behagelig å bruke støvlene i lengre perioder.

Anbefalt: