Logo no.sciencebiweekly.com

Hold øye med kattens fôringsvaner med Cutting Edge Bistro

Innholdsfortegnelse:

Hold øye med kattens fôringsvaner med Cutting Edge Bistro
Hold øye med kattens fôringsvaner med Cutting Edge Bistro

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hold øye med kattens fôringsvaner med Cutting Edge Bistro

Video: Hold øye med kattens fôringsvaner med Cutting Edge Bistro
Video: We didn't expect THIS! 🤯🙈 Watch till the end 2024, April
Anonim

Verdens smarteste cat feeder viser at det ikke er noe som TMI

Bekymret at katten din ikke får nok til å spise om dagen? Ønsker dere at dere kan "lage lunsj", men kontorlogistikk gjør det umulig? Ikke bekymre deg - Bistro er her for å bygge bro over gapet.

Bistroen er like deler kjæledyr sitter, smart mater og detektiv, alt i en vakkert designet gadget. Menneskelig innovasjon har ingen begrensninger, spesielt når det gjelder å holde vår feline sjef lykkelig.

Materen leveres med en digital skala for å måle den nøyaktige mengden mat katten trenger mens du er borte. Den samme teknologien brukes til vanntanken, så katten din har alltid rent, rent vann, som forhåpentligvis oversetter til ikke å hoppe i vasken (med mindre du vet at han vil).

Relatert: Tailio gir deg The (Poop) Scoop på kattens helse

Lys, Kamera, Munch!

Hvis dette bare var en stilig kattemater, ville vi ikke gjøre noe slikt. Faktum er at matdistribusjon er bare en av de mange kule funksjonene knyttet til Bistro. Slik fungerer det: For å få maten, må katten din gå opp til veie stasjonen, hvor vekten blir vist. Vedlagt på matskålen er et kamera med ansiktsgjenkjenningsenhet som bestemmer hvem som spiser maten. Dette er bare for kult! Ingen flere freeloading gjester på denne materen. Det gjør det perfekt for multi katt husholdningen. Denne avanserte katt-ansiktsgjenkjenningsteknologien kan fortelle hvilken katt som er fôring, slik at eieren kan kvantifisere dietthistorikken for hver katt.

Relatert: Slik leser du en kattemerkelabel

Denne supermikke kattemateren vil gi deg daglig kattens daglige, ukentlige og månedlige dietthistorie, og det vil analysere historien for å se om det er unormalt inntak og sende deg en advarsel. All denne informasjonen går direkte til mobilappen din. Du vil være i stand til å holde styr på matinntaket, endringer i diettpreferanser og hvorfor en katt ser litt for pudgy mens den andre ikke slutter å spise fra søppel.

Vil du unngå de ubehagelige lunsjer i pauseomrommet på kontoret? Nå kan du ha en ikke-skummel virtuell lunsjdato med katten din og hemmelighet se ham spise mens du nyter sandwich. Hvem sier romantikk er død?

Dele Foody Love

Bistroen slutter ikke med å være en over-all helse monitor for katten din. Det er også en plattform hvor alle likesinnede kattforeldre kan dele sine historier, samt gi næringsoppdateringer via sosiale medier.

Høres fantastisk ut, ikke sant? Nå vil du få en! Bistros vellykkede Indiegogo-kampanje nådde sitt mål tidligere i år, og det vil være tilgjengelig i løpet av våren 2015. Du kan forhåndsbestille Bistro Smart-materen nå ($ 199) og være den første på din blokk med bragging rettigheter til den kuleste kattemateren på marked.

Anbefalt: