Logo no.sciencebiweekly.com

Denne $ 1.5 Million Dog Jacket er laget av Real Gold og Diamonds

Innholdsfortegnelse:

Denne $ 1.5 Million Dog Jacket er laget av Real Gold og Diamonds
Denne $ 1.5 Million Dog Jacket er laget av Real Gold og Diamonds

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Denne $ 1.5 Million Dog Jacket er laget av Real Gold og Diamonds

Video: Denne $ 1.5 Million Dog Jacket er laget av Real Gold og Diamonds
Video: САМЫЙ СТРАШНЫЙ ДЕМОН ИЗ ПОДВАЛА КОТОРОГО МНЕ ПРИХОДИЛОСЬ ВИДЕТЬ 2024, April
Anonim

Encrusted med diamanter og spunnet fra 24 karat gylden tråd, er dette jakken laget for pooches med ultra-velstående pawrents.

Selv om det ikke er det dyreste produktet som blir tilgjengelig for det blomstrende kjæledyrmarkedet, er dette definitivt den mest pricy hunden jakken som skal gjøres. Den luksuriøse jakken er laget av 24 karat gulltråd og dekorert med sorte diamanter. Fordi du vet, rent gull var ikke kuttet det. Det kjeve-slippende hundeutstyret koster £ 1 million, noe som overskrider $ 1,5 millioner.

Men den sjokkerende kostbare gylne hundjakken er ikke den eneste modellen som er tilgjengelig. For kjæledyr foreldre som ønsker å drape sine fire-legged fashionistas i gull, men ikke har en million dollar legger rundt, tilbyr selskapet "mer overkommelige" versjoner av kappen, som begynner med bare sjenert på $ 1000 (£ 750).

Selskapet bak den dyre hundekjolen heter Doggy Armor, og de gjør ugjennomtrengelige vester for hjørnetenner - tenk på det som en stiv-sikker jakke, bare det er ment å holde den lille valpen din fra skade hvis en annen hund angriper dem. Samme som deres vanlige rustningsvest for hunder, garanterer 24-karat gullmodellen maksimal sikkerhet: Selskapet hevder at det er "15 ganger sterkere enn stål og åtte ganger sterkere enn Kevlar".

Selv om kjevefallsprisene og den tilsynelatende frivoliteten til et produkt som dette kan få deg til å tro at dette jakken bare ble gjort for å tilfredsstille en milliardærs innfall, så er det ikke tilfelle. Årsaken til at Doggy Armor bestemte seg for å produsere en slik ekstravagant hundjakke er å kunne gi tilbake mer. En prosentandel av fortjenesten vil gå for å bidra til å lage beskyttende strøk for anti-poaching-pooches, arbeidshunder som trenger hundepansering mer enn de fleste. Disse modige hundene beskytter truede rhinos i Afrika, og ansiktsspissere og dyreliv farer hver dag.

Jeg antar at det er en sølvfôr selv når det gjelder gulljakker!

Anbefalt: