Logo no.sciencebiweekly.com

AKC gleder seg over to flere raser til sine rader

Innholdsfortegnelse:

AKC gleder seg over to flere raser til sine rader
AKC gleder seg over to flere raser til sine rader

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: AKC gleder seg over to flere raser til sine rader

Video: AKC gleder seg over to flere raser til sine rader
Video: DON'T STRESS about what pet carrier to use for your next flight. Use THESE top TSA approved options 2024, April
Anonim

Bilder av: American Kennel Club

Den amerikanske Kennelklubben inneholder to nye hunderaser i sine ranger, og de er de første som legges til deres raseristat siden 2016!

Den amerikanske kennelklubben vokser, og anerkjenner to raser som en del av deres liste. Nederlandse Kooikerhondje og Grand Basset Griffon Vendeen er med på rangene, og de er de første raser som går inn i klubben roster siden 2016.

Relatert: AKCs Lure-Coursing Test setter blandede hundene i Sporing Champs

Gjenkjenningen tillater at eiere av begge raser kan konkurrere i hundeshow i år, men de vil ikke kunne offisielt konkurrere i Westminster Kennel Club-showet til 2019.

Nederlandse kooikerhondje (gesundheit!) Kan være en munnfull, men den går tilbake hundrevis av år til begynnelsen i Holland. Det er en mindre, hvit og brun hund, og ligner noen spanielstilhunder. Hvis du vil være superkjøl, uttaler du det NAY'-dehr-lahn-seh KOY'-kehr-hahnd-jeh.

D. Ann Knoop-Siderius er en oppdretter som sier at valpene er generelt glade og veldig lekne, med akkurat den riktige mengden "noen ganger fræk," kastet inn for godt! Hennes mann er Jac Knoop, og han er president for Kooikerhondje-klubben i USA.

De ble opprinnelig opplært for å tiltrekke kanaler til kanaler som var dekket med garn som jakthunder, men de nærmet seg utryddelse under andre verdenskrig. En baroness jobbet for å bringe dem tilbake til dagens nærvær, og det er rundt 7000 av rasen over hele verden. De gjør også fabelaktig agility hunder.

Tilgang til Kooikerhondjes er Grand Basset Griffon Vendeen. En munnfull også, den er kjent av den forkortede GBGV, og er en fetter, om enn mindre, til Petit Basset Griffon Vendeen. AKC har anerkjent petit bassettgriffon Vendeen i flere tiår, så vel som din gammeldags, lange eared bassethound, men det er en første for den store, store fetteren som kommer på scenen.

GBGVene er raske og muntere hunder, men de er også kjent for å være ganske laid0back også. De er kjent for å lykkes i lydighet og smidighet som de er mennesker som gleder seg, men de er også like fornøyd med å henge med sine eiere og slappe av.

Relatert: AKC Museum of the Dog er ledet til New York City

For å bli anerkjent av AKC, må det være minst 300 hunder av samme ras som spenner over minst 20 stater. Stamtavler er bygget mens klubber og avlsstandarder vokser, og eiere kan derfor anmode om registrering.

Velkommen til klubben, doggos!

Anbefalt: