Logo no.sciencebiweekly.com

Animal Cruelty Law går inn i effekt i Ohio [Video]

Innholdsfortegnelse:

Animal Cruelty Law går inn i effekt i Ohio [Video]
Animal Cruelty Law går inn i effekt i Ohio [Video]

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Animal Cruelty Law går inn i effekt i Ohio [Video]

Video: Animal Cruelty Law går inn i effekt i Ohio [Video]
Video: Decoding the Cat: Mythology, Legend and Folklore 2024, April
Anonim

13. september er en historisk dag i den store delstaten Ohio. Det er dagen Guddards lov går i kraft, og livene til ledsagende dyr over hele ble bare så mye mer beskyttet.

Cleveland, Ohio har en legende. Dick Goddard har vært Fox Channel 8s meteorolog i over 55 år. Femtifem!Tidligere i år annonserte han at han skulle trekke seg tilbake i november, for å fokusere utelukkende på kampanjer for dyrevelferd.

Fruktene av noen av hans hardkrevne arbeid kom til, tirsdag 13. september, da Goddards lov ble trådt i kraft. Det ble passert av begge husene og signert av guvernør John Kasich, for måneder siden, og setter nå en ny standard for straffer gitt til de som ville misbruke og forsømme følgesvenner.

Loven mandater at alle som bevisst medfører alvorlig fysisk skade for en følgesvenn, vil bli belastet med en femte grad forbrytelse - og det inkluderer noen som frarater et kjæledyr med vann, mat eller ly, eller forårsaker langsiktig smerte. Loven bærer også stiv straff og obligatorisk fengstid for de som vil skade K9-politi eller tjenestehunder.

Goddard har vært en fantastisk venn til alle dyr og en kjærlig talsmann for kjæledyr i over fem tiår, og sier nå at han vil dedikere sin innsats hundre prosent til dyr. Han hevder at "Advokat for de fire fotene er uendelig", denne nye loven er bare begynnelsen for fortsettelsen av hans kampanjer for firefotede og fjærede venner overalt.

Godt gjort, sir! Vi kan ikke vente å se hva mer du får gjort! Pass på å se videoen av det historiske øyeblikket nedenfor.

Anbefalt: