Logo no.sciencebiweekly.com

Beagle Freedom Ride takknemlighet går viral

Innholdsfortegnelse:

Beagle Freedom Ride takknemlighet går viral
Beagle Freedom Ride takknemlighet går viral

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Beagle Freedom Ride takknemlighet går viral

Video: Beagle Freedom Ride takknemlighet går viral
Video: Самые известные Животные-людоеды, убившие более 1000 человек. Большой выпуск 2024, April
Anonim

Det er blitt sagt at hundens øyne snakker tusen ord, men for en redningshund som var nesten euthanized, tror vi at hans breakout-bilde snakker millioner.

I Columbus, Ohio, smaker en søt beagle som heter Gregory, hva mirakler føler, da han nettopp fant frihet rett før han var planlagt å bli euthanized.

Relatert: Illinois Sheriff Claims Legalized Pot vil føre til K-9 eutanasi

'Gregory' ble reddet av Hound Rescue and Sanctuary, bare to dager før han skulle bli lagt ned, og Schenley Kirk, som løper redning med mannen sin, sendte Joe et bilde av Gregorys frihetsritt som siden er blitt virus.

Den beste Freedom Ride Picture EVER! Trukket fra eutanasi-listen på FCDS i dag av HOUND Rescue and Sanctuary, …

Skrevet av Schenley Hutson Kirk tirsdag 1. mai 2018

Bildet viser Gregory kuddende opp mot mannen hennes da de kjørte vekk fra Franklin County Dog Shelter han hadde vært i. Joe Kirk kjørte to timer for å redde Gregory og han sa da de først møtte, det var som om de hadde vært venner for år.

Alt påvist i det bedårende bildet hans kona postet, og viser Gregory snuggling opp til sin redningsmann, med en takknemlighet som taler volumer. Hun sa at opprinnelig var hun ikke begeistret fordi de vanligvis redder sine redningsmenn når de reiser, men Joe sa at Gregory bare trengte å være i nærheten av ham og cuddled opp til Joe hele turen hjem.

Relatert: Lucky Dogs reddet etter å ha startet husbrann mens du stjal behandlinger

Paret sier at Gregorys reaksjon og takknemlighet for å bli reddet, er hvorfor de fortsetter å redde hunder, og hjelper til med å redde livene til hunde i nød. De sier at det ikke er noe bedre enn kjærligheten og takknemligheten som redningshundene gir tilbake, og Gregors reaksjon på en ny leieavtale på livet gjør alt verdt.

Anbefalt: