Logo no.sciencebiweekly.com

Den britiske regjeringen ønsker å spre seg på valpmølleoppdrettere

Innholdsfortegnelse:

Den britiske regjeringen ønsker å spre seg på valpmølleoppdrettere
Den britiske regjeringen ønsker å spre seg på valpmølleoppdrettere

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Den britiske regjeringen ønsker å spre seg på valpmølleoppdrettere

Video: Den britiske regjeringen ønsker å spre seg på valpmølleoppdrettere
Video: President Trump Meets with the President of the Federative Republic of Brazil 2024, April
Anonim

Bilder av: Malajka / Shutterstock

For å forbedre dyrevelferdsnormer og stoppe bakgårdsavl, kan Storbritannias miljøsekretær legge forbud mot alle tredjeparts valpsalg.

Der er ingen mangel på fryktelige redningshistorier eller ødeleggende fakta om valpmølleoppdrettere. Disse menneskene, som legger overskudd over alt annet - inkludert et dyrs velvære, er ansvarlige for en betydelig andel av misbrukte og uheldige kjæledyr rundt om i verden. I Storbritannia synes statlige tjenestemenn å anerkjenne sakenes hastighet og planlegger å lukke døren på tvilsomme avlsmetoder - begynner med å forby dyrebutikker om å selge valper.

Institutt for miljø, mat og landsbygdssaker, som presser på regning, er godt klar over mulighetene for misbruk og smutthull som bakgårdsoppdrettere kan utnytte. Den første bekymringen redningsorganisasjoner og dyrehemmer uttrykt er at valpens bønder kan utgjøre som helligdommer eller reddet, lurer folk som ønsker å adoptere sin nye firbente beste venn. Løsningen regjeringen foreslår inkluderer strengere inspeksjoner og obligatoriske lisenser, noe som vil sikre at deres virksomheter er legitime og opp til standarder. Her er de nye reglene for Brittain's oppdrettere, som skal tre i kraft senere i år:

  • få en lisens
  • valper og kattunger som blir solgt må være over åtte uker gamle
  • Salg må være ferdig personlig
  • valper skal vises hos sin mor
  • oppdrettere kan bare selge valper fra sitt eget kull

Hvis alt går til plan, vil det ikke bare bli bedre å innføre strengere regler for oppdrettere velferd for kjæledyr født i deres omsorg, men stimulere flere mennesker til å vende seg til rehoming-sentre, som for eksempel lokale lyskilder og redningsorganisasjoner, hvor de ville kunne innføre et kjæledyr som trenger et lengre hjem.

Forbudet mot tredjeparts valpsalg, spesielt i kjæledyrbutikker, er bare en av mange forskrifter som regjeringen planlegger å introdusere i håp om bedre liv av dyr: En av dem øker maksimal fengselsstraff ti ganger for dyrs misbrukere.

Alt jeg må legge til er: vei å gå, Storbritannia! Man kan bare håpe at flere og flere land over hele verden vil innse hvor viktig det er å beskytte våre dyrevenner fra folk som betyr å utnytte og skade dem.

Anbefalt: