Logo no.sciencebiweekly.com

Chew, Chew on This: Kjæledyr på tog Service Permanent på Amtrak

Innholdsfortegnelse:

Chew, Chew on This: Kjæledyr på tog Service Permanent på Amtrak
Chew, Chew on This: Kjæledyr på tog Service Permanent på Amtrak

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Chew, Chew on This: Kjæledyr på tog Service Permanent på Amtrak

Video: Chew, Chew on This: Kjæledyr på tog Service Permanent på Amtrak
Video: Lakisha Decides by S. A. Gibson 2024, April
Anonim

Med Amtrakts pilotprogram for kjæledyr har en vellykket suksess, har treningsfirmaet utvidet sitt program. Pendlere kan ri med sine kjæledyr på flere korridortog over hele landet.

I oktober prøvde Amtrak deres "Pets on Trains" -program, så hund og katt eiere kan få sine furrige venner å reise sammen med dem i stedet for å bli sittende fast på baksiden av toget som lasten.

På grunn av programmets overveldende suksess har selskapet nå gjort programmet permanent på øst og noen få vestlige korridortog over hele landet, noe som er bra for å reise kjæledyr foreldre! Men husk, dette gjelder katter og små hunder som tipper vektene på ikke mer enn 20 pund (med mindre du har et servicedyr - de er alltid tillatt ombord).

Relatert: Lov som tillater hundene på Amtrak tog er på sporet

Fra og med 16. februar vil tjenesten "Dyr på tog" være kvalifisert for turer opptil sju timer lang til de fleste fjerndistriktsdestinasjoner (unntatt automatisk tog). Et helgens eneste pilotprogram vil også starte opp 20. februar 2016 ombord på Acela Express. Acela Express-pilotprogrammet løper fram til 12. juni 2016, når kjæledyr kun tillates i business class. På alle andre tog er kjæledyr kun tillatt i trener. Amtrak vil da vurdere suksess for å avgjøre om programmet vil bli permanent eller ikke på denne linjen.

Relatert: DOT Report Outlines 2014 Dyrskader og dødsfall på flyselskaper

Siden programets lansering har mer enn 2700 kjæledyr reist med selskapet langs Nordøstkorridoren, med toppbyer som Boston, New York, Philadelphia og Washington, D.C.

Servicehunder som tilbyr assistanse til sine eiere, er alltid i stand til å ri Amtrak gratis. Men bør du ta med hunden din som ikke er i tjeneste, er det en tilleggsavgift på 25 dollar hver vei.

Du kan ta med en hund eller katt sammen med deres transportør per passasjer, og både kjæledyr og transportør kan ikke veie mer enn 20 pund. Dyret ditt må være i transportøren under ditt sete til enhver tid (dessverre, ikke kose deg med Fido mens du kjører). Fordi det bare er noen få tog som aksepterer kjæledyr, tilbyr Amtrak pook-klasse på førstegangs-førstegangsbasis. Det betyr at du vil ri mye mer komfortabelt hvis du ringer fremover for å se om det er sitteplasser fortsatt tilgjengelig. Alle de nitty gritty detaljene finner du på Amtrakts nettside, bare hvis du vil lese over fine print.

Anbefalt: