Logo no.sciencebiweekly.com

City of Mississaga Passerer Dog Tethering Restriksjoner Bylaw

Innholdsfortegnelse:

City of Mississaga Passerer Dog Tethering Restriksjoner Bylaw
City of Mississaga Passerer Dog Tethering Restriksjoner Bylaw

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: City of Mississaga Passerer Dog Tethering Restriksjoner Bylaw

Video: City of Mississaga Passerer Dog Tethering Restriksjoner Bylaw
Video: Ting alle jenter gjør 2024, April
Anonim

Bilder av: mikhafff1984 / Bigstock

Hater du å se en hund kjedet opp i en bakgård for uendelige tidspunkter? Det samme gjør Mississauga bystyret, og de har bestått en bylov for å begrense tid og områder med hundetanking.

Når vi går inn i årets "mest fantastiske tid", går vi også inn i den kuleste tiden på året, og for mange dyr som er tethered i sine gårder i lange perioder, er det en farlig sesong som noen ikke vil overleve.

Mens City of Toronto's Animal Services ser på muligheten for å innføre tethering-tidsbegrensninger som en del av en gjennomgang av deres eksisterende bylaw (neste vår!), Er jeg stolt over å si at min by Mississauga allerede har trappet opp til platen når Det kommer til å beskytte våre furrige borgere.

Relatert: Quebec trenger å "kutte kjeden" for å forby permanent kjede av hunder

Jeg var heldig å sitte på diskusjonene og konsultasjonene rundt dette problemet i fjor, og utfallet var ikke bare en tidsbegrensning for hvor lenge poochet ditt kan bli bundet utenfor, men også at du må være sammen med ham hvis han er tett i et område annet enn din egen bakgård eller at han alltid er i ren utsikt. Det står også at du ikke kan bruke en choke-kjede eller tannhalsbånd når du knytter ham opp i en periode, og at tangen må være minst tre meter lang, slik at du kan bevege seg trygt og ubegrenset hvis han trenger å nå skygge eller sikkerhet. Alt dette, i tillegg til den fire-timers loven grensen som utelukker ham fra å stikke seg ut i gården når du går ut på jobb eller for en dag med shopping.

Relatert: Ny kanadisk lov gjør det til en straffbar handling for å skade servicehunder

I USA har hundenes tetningsbestemmelser fått mye oppmerksomhet på grunn av deres strenge retningslinjer og straffer. I Fairfax County, Virginia, kan innbyggerne stå overfor bratte bøter og til og med fengselstid hvis de blir fanget, forlater hunder bundet utenfor uten tilsyn i mer enn en time.

Oshawa bystyret kommer til å stemme på en regulering som ligner på Mississauga i begynnelsen av desember og Len Butticci, et styremedlem i Humane Society of Durham Region er en ledende talsmann for denne bylaw-endringen. Ifølge Butticci er det viktig å få "noe" i form av en lov for å beskytte hundene. "Det vi ser er mange tilfeller hvor krage er innebygd i halsen deres. Hvor de er choked. Hvor de holdes ute under kalde vinterdager og varme sommerdager uten tilstrekkelig mat og ly. "Som et resultat vil han forfølge en tidsbegrensning på en time - om enn uten Fairfax County-inspirerte fengselstid.

Elizabeth Glibbery, leder av Toronto Animal Services, sa at avdelingen vil holde offentlige konsultasjoner om problemet som "I de siste to årene har vi lagt merke til en økning i klager med hensyn til tettinging og hvor lang tid et dyr er knyttet til. "For det meste for kjæledyr på privat eiendom. Skam det kan ikke skje før snøen flyr, Liz!

Animal advokater i hele Nord-Amerika er rettet mot lokale byråer i et forsøk på å avslutte denne grusomme praksis som de påpeker, kan føre til aggressive hunder.

Jeg antar at det virkelig er ned til grunnleggende "kamp eller fly" teori - hvis du føler deg truet og vet at du ikke kan komme seg bort, er kamp det eneste alternativet. For en trist eksistens for mannens beste venn.

Anbefalt: