Logo no.sciencebiweekly.com

Dog Laws - Gracies lov sier hundene mer enn eiendom

Innholdsfortegnelse:

Dog Laws - Gracies lov sier hundene mer enn eiendom
Dog Laws - Gracies lov sier hundene mer enn eiendom

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Dog Laws - Gracies lov sier hundene mer enn eiendom

Video: Dog Laws - Gracies lov sier hundene mer enn eiendom
Video: THE MUDDIEST Undercoat Removal I'VE done in 12 YEARS! 2024, April
Anonim

Er det hundelov på plass for å beskytte din beste venn?

Hunden din er medlem av familien din, ikke et stykke eiendom. Men det er hvordan staten din sannsynligvis ser det. Det er som om noe i hjemmet ditt ble tapt, stjålet eller skadet - samme regler gjelder for hunden din. Når det gjelder hundelovgivning, ikke alle i ditt hus blir behandlet like.

Mange tror disse hundelovgivning må endres, blant annet Kenneth Newman, en 33 årig veterinær og forfatter av boken, "Meet Me at the Rainbow Bridge." Han har foreslått en lov som heter Gracie's Law, som gjenkjenner følelsesmessige bånd mellom kjæledyr og eier og gir rett til eier av et kjæledyr drept gjennom en handling av ondskap eller uaktsomhet til $ 25 000 i skader.

Relatert: Logans lov vil mandat Animal Abusers Registry, tøffere straffer

De hundelov kommer ut av en personlig tragedie -Newmans hund Gracie ble drept i april 2008 da en sjåfør støttet opp 25 meter uten å se, knuse Newman og Gracie mellom to biler. Han led et brukket ben, men Gracie ble drept i ulykken.

"En advokat så meg i øynene og sa at hunden min var et stykke eiendom, at jeg ikke hadde rett til noe for hunden, og at dette var et enkelt brudd i benet," sa Newman.

Da saken gikk til retten, lærte Newman at tapet av sin kjære følgesvenn ikke hadde noe stående i saken. "En advokat så meg i øynene og sa at hunden min var et stykke eiendom, at jeg ikke hadde rett til noe for hunden, og at dette var et enkelt brudd i benet," sa Newman.

Related: Police Dog's Heroic Sacrifice Inspirasjonen bak Arons lov

I hver stat sier han, lover viser kjæledyr som eiendom. Eiere har rett til ikke mer enn erstatningsverdi, noe som betyr ingen verdi eller hensyn når det kommer til tap av følgesvenn, sorg, smerte og lidelse.

Nylig har det vært en økning i saker som involverer kjæledyrseiere, en av de mest vanlige å være besøk når en kampsport slutter i separasjon eller skilsmisse. I tillegg var en sak som gikk til retten i april en Denver-dommer tildelt $ 65 000 for hundenes død da en rengjøringsservice tillot hunden å komme seg utenfor, der den ble rammet av en bil.

Hva synes du om Gracies lov? Går det for langt eller ikke langt nok? Tror du det har en sjanse til å passere? Har du en opplevelse hvor denne loven ville ha hjulpet deg? Vennligst legg igjen dine tanker, historier og meninger om hundelovgivning i kommentarfeltet nedenfor.

Anbefalt: