Logo no.sciencebiweekly.com

Effekten på miljøet av matende katter og hunder

Innholdsfortegnelse:

Effekten på miljøet av matende katter og hunder
Effekten på miljøet av matende katter og hunder

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Effekten på miljøet av matende katter og hunder

Video: Effekten på miljøet av matende katter og hunder
Video: Made your day with these funny and cute Pug Puppy Videos Compilation - Pug Videos 2024, April
Anonim

Bilder av: Tatomm / Bigstock

Opptil 30% av den negative effekten på miljøet er forårsaket av å mate våre katter og hunder. Det er 64 millioner tonn karbondioksid hvert år!

Mange av oss er bekymret for miljøet. Vi bruker tid på å gjenvinne avfallet, og vi kan bytte til et elektrisk kjøretøy for å redusere utslippene. Men hvor mange av oss gir en gang tenkt på miljøpåvirkningen av å mate våre kjæledyr? Sannsynligvis ikke mange!

Problemet er at fôring av katter og hunder faktisk bidrar massivt til klimaendringer som ny forskning har avdekket. Å mate alle kjæledyrene i Amerika i et år har samme innvirkning på miljøet som å kjøre 13,6 millioner biler!

Relatert: Tørr mot vått hundemat: Hvilket er det riktige valget? Del 1

Hvis alle amerikanske katter og hunder skulle danne sitt eget land, til tross for å være et flott sted for alle oss kjæledyrelskere å gå på ferie, ville denne modige nye verden rangere femte på listen over land bestilt av kjøttkonsumnivå. Produksjonen av all denne kjæledyrsmaten bidrar til bruk av plantevernmidler og også til erosjon.

En massiv mengde poop

Å plukke opp kjeppen og rense ut søppelbrett er ikke den mest morsomme delen av kjæledyrs eierskap, med mindre du er spesielt merkelig. Våre kjæledyr produserer hele 5,1 millioner tonn poop hvert år.

Interessant, problemet blir faktisk verre. Tidligere ble de fleste kjæledyrsmatene laget av rester av kjøtt fra menneskehandel. delene av dyrene som ikke ble satt i menneskelig mat ble gjort til kjæledyrsmat. Men i disse dager er det en økende trend for luksus- og gourmetmat. Disse typer mat er laget av kjøtt av høyere kvalitet som faktisk kan gjøres til matvarer for mennesker.

Relatert: Hva betyr "Human Grade" når det kommer til hundemat?

Så hva kan vi gjøre?

Et vegetarisk diett er ikke sunt for katter og hunder. Så dette er egentlig ikke et alternativ. Hvis du er bekymret for at du bidrar til klimaendringer gjennom å mate dine kjæledyr, hva kan du da gjøre?

Du kan balansere det ved å gjøre noen endringer i ditt eget liv for å motvirke effekten din kjæledyr har på miljøet. Kanskje kan du spise mindre kjøtt selv? Eller redusere bilreiser for å redusere dine egne karbondioksidutslipp. Hvis kjæledyret ditt er overvektig, kan du kutte ned på kjøttet litt. Du vil redusere miljøpåvirkningen av dietten og sørge for at de også er fulle og sunne!

Anbefalt: