Logo no.sciencebiweekly.com

Family Dog graver opp $ 85K verdt av heroin i Oregon bakgård

Innholdsfortegnelse:

Family Dog graver opp $ 85K verdt av heroin i Oregon bakgård
Family Dog graver opp $ 85K verdt av heroin i Oregon bakgård

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Family Dog graver opp $ 85K verdt av heroin i Oregon bakgård

Video: Family Dog graver opp $ 85K verdt av heroin i Oregon bakgård
Video: Camping i Rain by Forest Stream with Dog - Rain ASMR 2024, April
Anonim

Bilder av: Yamhill County Sheriff's Office

En Golden Retriever lever "COPS" -drømmen, og ble en æresnarkoman når han gravd opp nesten $ 90.000 av smittsom heroin i bakgården.

I McMinnville, Oregon, har en familiehund blitt prat av byen, og en æresnarkoman på den lokale politistyrken for livet! Atten måneder gammel gylne retriever Kenyon gjorde hva golden retriever valper liker å gjøre i bakgårder … grave og utforske. Han trakk opp en beholder som hans familie trodde var en tidskapsel og gledet seg for å se hva godbiter ventet. De begynte videoing prosessen for ettertiden.

Relatert: Småeste militære hunden har stor innvirkning på største marinebase

Og hvilken video gjorde de! De innså at "tidskapsel" Kenyon fant i stedet en beholder med narkotika, som politiets tjenestemenn ansett å være om lag $ 85.000 av svart tjære heroin! Tim Svenson er Yamhill County Sheriff og sa at hunden fant over 15 gram av stoffet, og et heftig drag for selv de mest trente av narkotikahunder!

Sheriff Svenson sa at hans samfunn var i ferd med å se en økning i opioidavhengighet og dødsfall på grunn av overdosering, og Kenyons funn var en stor buk i å fjerne den avskyelige heroin fra samfunnet. Å gjøre en så stor gjerning for fylket førte til anerkjennelse for Kenyon i form av et bånd og ble kalt en æresnarkoman for livet.

Bare går for å vise at hunder kan ha mer hensikt å grave enn vi gir dem kreditt for! God jobb, Kenyon!

Anbefalt: