Logo no.sciencebiweekly.com

Floridas nye lov hindrer at dyrmisbrukere har kjæledyr igjen

Innholdsfortegnelse:

Floridas nye lov hindrer at dyrmisbrukere har kjæledyr igjen
Floridas nye lov hindrer at dyrmisbrukere har kjæledyr igjen

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Floridas nye lov hindrer at dyrmisbrukere har kjæledyr igjen

Video: Floridas nye lov hindrer at dyrmisbrukere har kjæledyr igjen
Video: AKC Reunite helps Hurricane Harvey victims and pets 2024, April
Anonim

Bilder av: Kidd Silencer / Shutterstock

Ponces lov vil gi myndighetene makt til å arbeide for å avslutte den onde syklusen av dyremishandling.

Når en valp ble funnet slått i døden i Ponce Inlet i fjor, oppdaget rasende Floridians at dyrmisbrukere ofte har en tendens til å gå av for lett for deres grusomme forbrytelser. Så organisert de et elektronisk bønn i håp om at det vil røre regjeringens tjenestemenn om å pålegge strengere og strengere straff for folk som misbruker statens firbente borgere. 80 000 signaturer og noen måneder senere signerte Florida Gov. Rick Scott Ponce's Law: en regning som vil øke strafferettsstraffene for dyrebarhetsbelastninger.

Floridas nye dyremiljølove økte alvorlighetsrangeringen av en forbrytelsesrelatert kriminalitet, noe som betyr at lovbryteren er mye mer sannsynlig å betjene fengsletid for deres forbrytelser. Imidlertid, mens større sannsynlighet for fengselstid for dyremishandlere er absolutt nødvendig, er det ikke det som gjør at Ponce's lov skiller seg ut blant annet dyrevelferdslov. Regningen som ble inngått i statsloven gjør det mulig for dommere å forby offenderen å eie et dyr for en rettsbestemt periode. Så ikke bare at myndighetene tar opp gjeldende forbrytelse, men de tar også nødvendige skritt for å forhindre at en annen skjer i fremtiden.

For å sikre at dyrene misbruker holder seg vekk fra kjæledyr, kan dyrkontrollant regelmessig sjekke hjemmet for å se om de overholder setningen deres.

Mens det er trist at det tok en valp som ble slått ihjel for å motivere myndighetene til å revidere statens dyremiljølover, kan man bare håpe at florida handlinger vil inspirere andre til å handle forebyggende, snarere enn etter det faktum. Ved å introdusere strengere straffer i stedet for å straffe dyrs grusomhet med et slag på håndleddet, samt å iverksette tiltak for å hindre fremtidig misbruk, kan vi se en betydelig nedgang i dyrelaterte forbrytelser.

Anbefalt: