Logo no.sciencebiweekly.com

Fur Best Friends Tackle Canine Cancer Bucket List Together

Innholdsfortegnelse:

Fur Best Friends Tackle Canine Cancer Bucket List Together
Fur Best Friends Tackle Canine Cancer Bucket List Together

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Fur Best Friends Tackle Canine Cancer Bucket List Together

Video: Fur Best Friends Tackle Canine Cancer Bucket List Together
Video: Our Dog's Not Doing Well // Natural Allergy Treatment, Dog Food, Cytopoint 2024, April
Anonim

Bilder av: Dan Pinder

Da en mann lærte at hans elskede valp hadde kreft, bestemte han seg for at han ville gjøre hver dag hun hadde med seg, og laget en bøtteliste for henne. Nå, med hennes kreft i remisjon, gleder Lucy og hennes beste pelsvenn Candy til å sjekke bøtte-listeposter av en etter en!

Dan Pinder har eid en populær kjæledyrsitting virksomhet utenfor Bloomfield, Michigan i over et tiår. Gjennom årene har han hjulpet med å samle inn midler til ulike kjærlighetsorganisasjoner og individuelle kjæledyr, men skjønte aldri en dag, hans eget kjæledyr måtte være på mottakersiden. Hans hund Lucy er en selvbevisst Diva, med sine egne sosiale medier og tilhenger!

Relatert: Gresk kafé åpner dører til hjemløse hunder om natten

For 14 måneder siden fant Pinder en klump på Lucys ryggen, og hadde ikke engang tenkt å gjøre mye med det fordi han trodde det var en fettig svulst. Han hadde det fjernet, og det viste seg at det var kreft. Behandlingen var kostbar, og endte med å bli enda dyrere da hun rev et ligament i hele prosessen. Det var da alle Lucys beundrere og Pinder's venner gikk opp for å hjelpe sin lille venn ut. Lucys kreft er nå i remisjon nå, men erfaringen igjen Pinder vet hvordan han ønsket Lucy å tilbringe dagene sine.

Han skapte en bøtte liste for Lucy, og trodde at den tiden hun hadde forlatt, skulle bli brukt til å gjøre det hun elsker, og hun er helt enig. Nå tilbringer hun dagene kledd som diva hun er, lever det gode livet med sin beste venn. De liker deres massasjer, og har følgende i deres by, kjent som "Bloomfield Glamour Girls."

Candy's mamma, Sharla Ahmed, ble venner med Pinder, og de to valpene (Candy har også en sosial medieside, Candy Vizsla) sammen med Candy's pels søsken Tequilla får postkort og gaver fra hele verdenen, med fans som sender oppmuntrende notater og støtte. Pinder sier at Lucy er en fashionista som elsker hennes krager, og hun og Candy (som mamma beskriver som en liten ungarsk prinsesse), liker hager, løper av strendene og Hawaiian luaus, komplett med doggy leis.

Relatert: Foster mamma hjelper til slutt med å bli reddingspike oppfylle sin bøtte liste

De to beste vennene liker is fra en lokal butikk i Franklin og deler den i parken på varme dager. Paret, som er ti år fra hverandre, har sovende og klær som de 'klær seg' i, og i følge foreldrene deres, leve et godt liv med hverandres følgesvenn.

Og selv om Pinder sier at dagen kan komme når det er lite "Supah-modell", kan det få kreft tilbake, hun og hennes kone Candy, til det gjør, feirer de hver dag de har sammen, og tydelig, gjør det i doggy stil!

Anbefalt: