Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan lage et vellykket pet-vennlig kontor

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage et vellykket pet-vennlig kontor
Hvordan lage et vellykket pet-vennlig kontor

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan lage et vellykket pet-vennlig kontor

Video: Hvordan lage et vellykket pet-vennlig kontor
Video: Guess the Scary Movies by the Emojis 🤡 Horror Movie Emoji Quiz 2024, April
Anonim

Everyday kan være "Ta med hunden din til jobbdag." Send dette infografisk til sjefen din og sett arbeidsplassen din til suksess med tips om hvordan du oppretter et kjæledyrvennlig kontor.

Vi har alle sett disse historiene om folk som tar med seg dyrene sine. Det er en god idé som faktisk kan fungere, i det virkelige liv, med et snev av planlegging og fremsyn.

Før du setter opp et kabinett for hunden din eller katten, skal ikke noe kjæledyr sette pote i døren til arbeidsplassen din har en skriftlig politikk. Det må skissere hva som er tillatt og hva er ikke, hvilke regler må følges, og hvilke konsekvenser vil det skje hvis ting ikke trener. Disse diskusjonene bør inkludere hva som skal gjøres for personer som kan ha allergier, samt hvor og når kjæledyr er tillatt, og hvor de ikke kan gå. Du må også gjøre noen undersøkelser som lokale eller statlige forordninger eller lover kan allerede ha begrensninger på plass angående kjæledyr på kontoret.

Sammen med arbeidsplassregler, er det viktig at du også tar en hard titt på kjæledyret ditt for å sikre at de passer godt til en sosial situasjon som kanskje ikke alltid er forutsigbar fra ett øyeblikk til det neste. Hvis ditt dyr er sannsynlig å være forstyrrende, er de sannsynligvis ikke et godt kontorpass, uansett arbeidsplasspolitikken.

Vi finner at bilder kan noen ganger fortelle en bedre historie enn vi kan - så ta en gander på denne infografiske fra Petco som vil bidra til å få kontoret din kjæledyrvennlig.

Anbefalt: