Logo no.sciencebiweekly.com

Inmates Hjelp 'Unadoptable' Dogs Lær å elske igjen

Innholdsfortegnelse:

Inmates Hjelp 'Unadoptable' Dogs Lær å elske igjen
Inmates Hjelp 'Unadoptable' Dogs Lær å elske igjen

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Inmates Hjelp 'Unadoptable' Dogs Lær å elske igjen

Video: Inmates Hjelp 'Unadoptable' Dogs Lær å elske igjen
Video: Er du veldig glad og vet det - Barnesanger på norsk Tinyschool Norsk 2024, April
Anonim

Bilder av: Houndstown USA

Et program i Yaphank, New York matcher "unadoptable" hunder med fengslede, som gir hundene en mulighet til å bli trent til adopsjon og de innsatte får muligheten til å gi tilbake til samfunnet.

Jeg kommer ikke til å lyve. Jeg elsker historier som dette. I en verden der det ser ut til at det er vanskeligere og vanskeligere å finne folk som er villige til å ta vare på hverandre, viser et New York Detention Center vi alle har noe å gi.

Fanger blir stadig mer utnyttet i programmer som trener hunder for ulike tjenesteposisjoner, som hjelper både hunden og den innsatte i prosessen. Mange sier det bringer medfølelse og menneskehet til et miljø som ofte er ugyldig for begge, og gir hunder trening de kanskje ikke kan ha ellers.

Relatert: Karma redningspar Hurricane Harvey Shelter Hunder med innsatte for å hjelpe amerikanske veteraner

Et nytt program på Suffolk County Correctional Facility i Yaphank, New York, bidrar til å trene hundene som har hatt det vanskelig å bli vedtatt og forberede dem til å finne deres evige familier.

Handcuffs to Healing-programmet samsvarer med en innsatte med en svindelhund i seks uker, der de skal arbeide for lydighet og sosial trening. Hundene som er valgt er alle kjent for å være vanskelige å adoptere, mange på grunn av stereotypiske bekymringer om raser som Pit Bulls eller Rottweiler, og programmet vil tillate strays positiv interaksjon med mennesker.

Michael Gould er programleder, samt grunnleggeren av Hounds Town USA og Hounds Town Charities. Han var en hundepersonell i mange år, og han håper at til slutt vil samspillet og medfølelsen bidra til at hundene blir mer adoptable, men samtidig vil de innsatte lære ferdigheter som kan gjøre dem mer markedsførbare som ansatte når de forlater anlegget. Alle innsatte som trener betraktes som lavrisikobrytere.

Gould sier at han mener at programmet vil være en transformasjonsreise for hjerter over hundene og de innsatte, og vil være vakkert å se på.

Relatert: Wildfire flytter hunder til fengsel, innsatte nå redningsmenn

En inmate, Joe Dima, sier at det å være en del av dette programmet får ham til å føle seg bra, da han mangler sin egen hund i hjemmet sitt. Han vil bli utgitt av Thanksgiving i år, og han håper det arbeidet han gjør med sin hundepartner, vil tillate ham å finne et fureverhjem med Thanksgiving også.

Hundene er for det meste gropstokker eller blander, og kommer fra byen Brookhaven Animal Shelter.

Jeg elsker når menneskeheten setter sin beste pote fremover!

Anbefalt: