Logo no.sciencebiweekly.com

Michael Phelps dykker inn i dyreernæring med Nulo Foods WE DECIDE-kampanje

Innholdsfortegnelse:

Michael Phelps dykker inn i dyreernæring med Nulo Foods WE DECIDE-kampanje
Michael Phelps dykker inn i dyreernæring med Nulo Foods WE DECIDE-kampanje

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Michael Phelps dykker inn i dyreernæring med Nulo Foods WE DECIDE-kampanje

Video: Michael Phelps dykker inn i dyreernæring med Nulo Foods WE DECIDE-kampanje
Video: Perfect CAMPING in the RAIN - Cozy Air TENT - Dog 2024, April
Anonim

Bilder av: Nulo

Olympisk gullmedalje Michael Phelps har samarbeidet med Nulo Pet Food for å oppfordre kjæledyr foreldre til å tilby sine kjæledyr det beste innen ernæring i den nye WE DECIDE-kampanjen.

Michael Phelps er en 23-tiden olympisk gullmedalje og Papa til franske Bulldogs Juno og Legend. Han er også en investor i Nulo Pet Food og samarbeider med noen atletiske venner for å inspirere og oppfordre kjæledyr foreldre til å gi sine kjæledyr det beste.

Relatert: US Olympians Gå For Gullet Mens Clearing Shelters

Nulo Pets kampanje heter WE DECIDE, og tar sikte på å hjelpe kjæledyrsforeldre til å ta de beste avgjørelsene for kjæledyr ved å gi dem overlegen ernæring. Phelps vil bli sluttet av pro fotballspiller Ryan Kerrigan og medarbeider olympisk medalje og skatingskytter Kaetlyn Osmond.

Phelps sa at han som en idrettsutøver vet at han må brenne kroppen sin med riktig ernæring, og som husdyrforelder ønsker han bare det samme for hundene hans Juno og Legend. Partnering med Nulo gjør det mulig for ham å dele hvor viktig kjæledyr ernæring er, og at når det gjelder sunn livsstil hos våre kjæledyr, er vi beslutningstakere.

Nulo, Phelps og venner innser at flere og flere kjæledyr foreldre innser hvor viktig det er at merkevarer har gjennomsiktighet i sine produkter, og de håper at ønskene motiverer dem til å ta bedre beslutninger for sine kjæledyr. Nulo mener at det er viktig å gi en ny generasjon av 'Deciders' de verktøyene og informasjonen de trenger for å velge overlegen produkter for sine furrige familiemedlemmer.

Nulo grunnlegger og administrerende direktør Michael Landa sier at de er begeistret for at Phelps, Kerrigan og Osmond blir med i dem for å inspirere folk til å ta beslutninger i beste interesse for aktive og sunne liv for sine kjæledyr, og vet at de er rollemodeller gjøre stor innvirkning for kjæledyr og deres mennesker.

Relatert: Studie: Amerikanske kjæledyr er tyngre enn noensinne

Nulo arbeider for å inspirere kjæledyr foreldre til å være "Sunnere Sammen" og ble nylig navngitt av Forbes Magazine som en av de 25 mest innovative detaljhandlerne. For mer informasjon om WE DECIDE-kampanjen, eller flere tips om hvordan du holder kjæledyret ditt sunt og lykkelig, kan du gå til nettstedet deres.

Anbefalt: